Zaawansowany kurs makijażu permanentnego
Kącik nie tylko dla kobiet - dzielimy się doświadczeniami i wrażeniami dotyczącymi nowych kosmetyków i zabiegów pielęgnacyjnych.
Zaawansowany kurs makijażu permanentnego
Post autor: mąrzena123 »
Zaawansowany kurs makijażu permanentnego https://www.permanentny.com/kurs-makija ... basic-plus Kurs makijażu permanentnego BASIC PLUS to rozszerzona wersja szkolenia podstawowego BASIC wzbogacony o jeden dzień ćwiczeń na modelkach. Inwestycja w dodatkowe 8 godzin z profesjonalną trenerką pozwoli Ci ugruntować wiedzę, lepiej i szybciej przyswoić techniki wykonywania makijażu trwałego oraz już na starcie zyskać większą pewność siebie.
Re: Zaawansowany kurs makijażu permanentnego
Post autor: Bołekierzko34 »
Zabieg Remover https://www.mandalaclinic.com/oferta/us ... anentnego/ jest idealną alternatywą dla zabiegów usuwania makijażu permanentnego z wykorzystaniem lasera. Sprawdza się doskonale podczas pracy z pigmentacją w różnym kolorze jak i miejscami wybitnie delikatnymi jak czerwień wargowa lub powieka. Zabieg jest bezpieczny zarówno dla skóry dojrzałej jak i suchej , wrażliwej.
Re: Zaawansowany kurs makijażu permanentnego
Post autor: gośka »
Ja to nie jestem wymagająca, zwykła laminacja rzęs mi by wystarczyła, ale nie wiem, czy jestem w stanie dobrać sobie miejsce, gdzie po prostu to zostanie mi wykonane. Sama nie umiałabym tego zrobić, choć wiem, że w sklepie WonderLashes mogę kupić cały konieczny sprzęt.
Wróć do „Uroda - kosmetyki - pielęgnacja”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Porady - pytania i odpowiedzi
- ↳ Filozofia życiowa
- ↳ Cytaty
- ↳ Edukacja - szkoły językowe, edukacja szkolna
- ↳ Jakie znasz języki
- ↳ Kursy, szkolenia, dokształcanie
- ↳ Tłumaczenia
- ↳ Newsy ze świata
- ↳ Newsy z Polski