Warto skorzystać z medycyny estetycznej?

Kącik nie tylko dla kobiet - dzielimy się doświadczeniami i wrażeniami dotyczącymi nowych kosmetyków i zabiegów pielęgnacyjnych.
Awatar użytkownika
celebrytka

Warto skorzystać z medycyny estetycznej?

Post autor: celebrytka »

Jestem ciekawa co o tym sądzicie.
Warto skorzystać z tego, co obecnie oferuje medycyna estetyczna?
Tutaj https://saywowclinic.pl/ widziałam stronkę, gdzie co nieco o tym piszą.
Może ktoś z was jest w stanie coś doradzić od siebie?
Awatar użytkownika
szarlotka

Re: Warto skorzystać z medycyny estetycznej?

Post autor: szarlotka »

W pewnych sytuacjach pewnie warto, usunac jakies zmarszczki czy jakies liposukcje :D jednak jesli sie da uniknac zabiegow za pomoca kosmetykow to mysle ze nie ma co sie im poddawac. Mnie bardzo spasowala linia kosmetykow eco natural z bielendy i uzywam ich z ochota. Nawilzaja oczyszczaja i pielegnuja skore a ponad to są tanie i ladnie pachna
wartość

Post autor: wartość »

To jest decyzja indywidualna. Bo nie jest powiedziane, że każdy musi z takich zabiegów korzystać. Ja na przykład nie mam takiej potrzeby, ale za to moja przyjaciółka już tak. Widziałam, że jakiś czas temu zapisała się do kliniki SkinClinic w Warszawie na zabieg Icoone na ciało. Nie wiem czy akurat właśnie takich zabiegów ona potrzebuje ale skoro tego chce to niech się zapisuje
wącka

Post autor: wącka »

Pewnie, ze warto :) ja regularnie poprawiam to i owo, chodzę do sprawdzonej Magicznej Kliniki :) oni działają w wielu różnych miastach w Polsce :) super lekarze, konkurencyjne i bardzo korzystne ceny zabiegów, dużo promocji :)
ODPOWIEDZ