Summe Cosmetics - kosmetyki do salonu kosmetycznego

Kącik nie tylko dla kobiet - dzielimy się doświadczeniami i wrażeniami dotyczącymi nowych kosmetyków i zabiegów pielęgnacyjnych.
Awatar użytkownika
JolaZ

Summe Cosmetics - kosmetyki do salonu kosmetycznego

Post autor: JolaZ »

Korzystacie może z kosmetyków, bądź zabiegów od Summe Cosmetics? Jeśli tak, to w Waszej opinii warto czy może jednak nie do końca. Z góry dziękuję za informacje!
Awatar użytkownika
Sanderka

Re: Summe Cosmetics - kosmetyki do salonu kosmetycznego

Post autor: Sanderka »

My zdecydowaliśmy się pójść w tym kierunku jeśli chodzi o dobór nowych kosmetyków w naszym salonie piękności. Przygotowali szereg możliwości wraz ze specjalnymi zabiegami. Zajrzyj na https://ifapro.pl/ssummecosmetics/ i przekonaj się co udało im się przygotować, jak wypadają na tle konkurencji i jednocześnie od razu będziecie mogli się z nimi skontaktować.
Awatar użytkownika
ArkadiuszKos

Post autor: ArkadiuszKos »

Myślę również że się nie zawiedziecie i zobaczymy w takim razie jak rozwinie się marka Summe w naszym kraju, bo co do jakości ciężko mieć jakiekolwiek zastrzeżenia.
Awatar użytkownika
JolaZ

Post autor: JolaZ »

Dzięki wielkie za Wasze zaangażowanie w temat. Na pewno zobaczę w takim razie co ciekawego udało im się przygotować już bardziej dokładnie.
Awatar użytkownika
Jakubik

Post autor: Jakubik »

Jestem na tak! Uważam, że to bardzo dobra propozycja jeśli chodzi o wybór dobrych kosmetyków do salonu. Produkty o bogatym naturalnym składzie, profesjonalne wsparcie obsługi i też seria zabiegów która jest doceniania w wielu krajach. Pozdrawiam i mam nadzieje, że będzie to dobry kierunek dla Ciebie, jak i klientek :)
ODPOWIEDZ