Soda oczyszczona a choroby

Kącik nie tylko dla kobiet - dzielimy się doświadczeniami i wrażeniami dotyczącymi nowych kosmetyków i zabiegów pielęgnacyjnych.
Awatar użytkownika
Krejzolka

Soda oczyszczona a choroby

Post autor: Krejzolka »

Hej, wiedzieliście, że za pomocą sody oczyszczonej można wyleczyć sporo chorób? Ja dotychczas mnie miałam o tym pojęcia, ale po lekturze „Soda oczyszczona na straży zdrowia” sporo się dowiedziałam. Niesamowite!
Awatar użytkownika
Renia

Re: Soda oczyszczona a choroby

Post autor: Renia »

A mogłabyś podać autora tej książki?
Awatar użytkownika
Krejzolka

Post autor: Krejzolka »

Jasne, to Iwan Nieumywakin, a wydawnictwo Hartigramma.
Awatar użytkownika
Kaczucha

Post autor: Kaczucha »

Akurat wiem bo na https://tantumverde.pl/blog/czym-i-jak-plukac-gardlo ostatnio czytałam że mozna sodą płukać gardło w razie chorób :) ale też są inne rzeczy które możemy wykorzystać
Awatar użytkownika
koktajlowa

Post autor: koktajlowa »

hmm w sumie to wiem ze na zoladek jest dobra przy zgagach albo na wybielanie zebow.. i to wlasciwie tyle :D ja ogolnie wole sama na wlasna reke sie nie leczyc.. od tego mam lekarzy :D wykupialm sobie program elite+ w medicover by miec lepsze mozliwosci i lepsze terminy wizyt
Awatar użytkownika
Marcelka

Post autor: Marcelka »

ja nie wierze w takie sposoby , jesli chorujemy to trzeba po prostu dbac zwlaszcza w tym czasie o siebie. Chociaz w starszym wieku jest to znacznie trudniejsze. Moj dziadek byl juz bardzo schorowany i nie mogl zostawac sam w domu niestety ja nie moglam sobie na to pozwolic ze wzgledu na pracę. Udalo sie jednak rozwiazac ten problem dzieki domowi seniora Pod Topolami https://podtopolami.eu w Piotrkowie Kujawskim - to niedaleko Inowroclawia , ode mnie moze 15 minut jazdy autem. Opieka jest tam swiadczona na wysokim poziomie a pomieszczenia jak widzialam sa przystosowane pod potrzeby seniorow.
Awatar użytkownika
Ranri39

Post autor: Ranri39 »

Żeby coś tu doradzić to trzeba się znać. Ja niestety nie mam tu doświadczenia.
Uskarżanie się na niesprawiedliwość świata to jak rzucanie oskarżeń, Percy Jacksonie. To do niczego dobrego nie prowadzi.
ODPOWIEDZ