salonalicja.pl opinie

Kącik nie tylko dla kobiet - dzielimy się doświadczeniami i wrażeniami dotyczącymi nowych kosmetyków i zabiegów pielęgnacyjnych.
Awatar użytkownika
Ryszarda_75

salonalicja.pl opinie

Post autor: Ryszarda_75 »

Szukam przyjemnego gabinetu medycyny estetycznej w Trójmieście, koleżanka poleciła mi salonalicja.pl - czy któraś z Was wykonywała tu zabiegi? Mają bardzo duży wybór zabiegów, nie wiem który by mi był najbardziej potrzebny, chciałabym się poradzić specjalisty ;-) Będę wdzięczna za wszystkie Wasze opinie ;-)
Awatar użytkownika
nika651

Re: salonalicja.pl opinie

Post autor: nika651 »

Niedawno zmuszona byłam wykonać zabieg na zmarszczki. Koleżanka poleciła mi salonalicja.pl, bo miała dobrą opinię o nich. Postanowiłam skorzystać i jestem zadowolona z efektu. Teraz wyglądam dużo młodziej.
Awatar użytkownika
halina876

Post autor: halina876 »

W ofercie salonalicja.pl widnieje wiele specjalistycznych zabiegów. Panie je wykonujące mają dużą wiedzę i zawsze wiedzą, co doradzić. Zdecydowanie ich polecam i mam dobrą opinię o nich.
Awatar użytkownika
sara300

Post autor: sara300 »

W salonalicja.pl wykonywałam zabieg na zmarszczki i jestem bardzo zadowolona z wykonania. Efekt widać od razu gołym okiem. Może moja opinia przekona inne panie do skorzystania z ich oferty.
Awatar użytkownika
zyta765

Post autor: zyta765 »

Salonalicja.pl poleciła mi koleżanka, która chodzi na zabiegi do nich. Jej pochlebna opinia przekonała mnie i zapisałam się tam. Uważam, że panie z salonu mogą zdziałać cuda. Zdecydowanie polecam.
Awatar użytkownika
pamela321

Post autor: pamela321 »

Mam taką opinię, że salonalicja.pl to jeden z najlepszych w mieście. Wiele już z nich sprawdziłam, ale ich oferta i wykonanie zabiegów przekonują mnie najbardziej. Warto ich samemu przetestować.
Awatar użytkownika
klara472

Post autor: klara472 »

Do salonalicja.pl chodzę często i chętnie, bo panie wiedzą, jak skutecznie wykonywać zabiegi. Mają dużą wiedzę, co mnie przekonało do nich. Mam bardzo dobrą opinię o tym salonie.
Awatar użytkownika
danuta109

Post autor: danuta109 »

Salonalicja.pl poleciła mi moja siostra, która robiła u nich zabiegi botoksem. Efekt był natychmiastowy, dlatego po jej opinii, postanowiłam się do nich zapisać. Potwierdzam skuteczność.
Awatar użytkownika
oksana593

Post autor: oksana593 »

O salonalicja.pl można mieć tylko dobrą opinię, bo wykonują świetną robotę. Od razu widać, że ich praca to zarazem pasja. Posiadają szeroką wiedzę w dziedzinie kosmetologii, ja ich polecam.
Awatar użytkownika
eliza239

Post autor: eliza239 »

Byłam kilka razy w salonalicja.pl i zawsze byłam zadowolona z zabiegów. Wykonane są profesjonalnie, a panie są miłe i pomocne. W mojej opinii, warto polecać ten salon.
Awatar użytkownika
alina301

Post autor: alina301 »

Znalazłam wiele pozytywnych opinii o salonalicja.pl. Wszystkie kobiety, które korzystały z ich zabiegów, są zadowolone. Myślę, że wkrótce ja również zapiszę się do nich na niewielki zabieg.
Awatar użytkownika
kaja211

Post autor: kaja211 »

Oferta salonalicja.pl jest bardzo bogata. Oferują wiele zabiegów, zarówno tych mniej skomplikowanych, jak i tych poważniejszych. Wszystkie opinie są pozytywne, więc myślę, że wszystko jest wykonane tak, jak należy.
Awatar użytkownika
fiona123

Post autor: fiona123 »

Do salonalicja.pl chodzę regularnie i będę go polecać wszystkim paniom. Mają bogatą ofertę zabiegów, a ceny nie są wygórowane. Mam taką opinię, że każda kobieta, która chce coś poprawić, powinna tam zajrzeć.
Awatar użytkownika
helena891

Post autor: helena891 »

To, co przekonało mnie do skorzystania z oferty salonalicja.pl, to opinie zadowolonych klientów. Mają wiele dobrego do zaoferowania i wszyscy ich chwalą. Niedługo sama zapiszę się na wizytę.
Awatar użytkownika
bożena678

Post autor: bożena678 »

Znalazłam w internecie wiele pozytywnych opinii o salonalicja.pl. Klientki go chwalą za dużą wiedzę i umiejętności wykonywania zabiegów. W mojej opinii można im w pełni zaufać.
Awatar użytkownika
wanda089

Post autor: wanda089 »

Znam salonalicja.pl i mogę wyrazić o nim wyłącznie pozytywną opinię. Widać, że panie są wykształcone pod kierunkiem kosmetologii i znają się na swojej pracy. Zdecydowanie polecam ten salon.
ODPOWIEDZ