Kurs makijażu

Kącik nie tylko dla kobiet - dzielimy się doświadczeniami i wrażeniami dotyczącymi nowych kosmetyków i zabiegów pielęgnacyjnych.
Awatar użytkownika
Karina_81

Kurs makijażu

Post autor: Karina_81 »

W tym mijającym roku udało mi się zrobić dwa kursy z mojej listy, dwa kursy typowo kosmetyczne - bo z makijażu. Ale oczywiście to nie jest koniec! Na kolejny rok też w planach jest kilka, nadal zamierzam rozwijać się w tym kierunku. Pierwszy będzie Kurs makijażu ślubnego - bo akurat na takie usługi zawsze jest popyt :)
Ernest

Re: Kurs makijażu

Post autor: Ernest »

Technika Foxy Eyes wymaga zastosowania precyzyjnego konturowania twarzy, aby dodać makijażowi głębi i podkreślić kształt oczu. Podstawą jest użycie jasnego i ciemnego cienia do modelowania i rozświetlenia odpowiednich partii twarzy. Do tego rodzaju makijażu idealnie nadaje się także zastosowanie fałszywych rzęs, które będą odpowiednio przycięte i aplikowane w zewnętrznych kącikach oczu. Aby dowiedzieć się więcej o szczegółowych krokach aplikacji, warto odwiedzić https://innsi.pl/makijaz-foxy-eyes-jak-go-wykonac i wiedzieć jak się to robi.
agataaa

Re: Kurs makijażu

Post autor: agataaa »

W sumie dobrze się składa, bo wiem gdzie są takie szkolenia dostępne.... A dokładnie mam tutaj na myśli firmę Provoque, która
oferuje świetne szkolenia z zakresu beauty. Ja chcę zapisać się na kurs przedłużania włosów kraków .
ODPOWIEDZ