Kosmetyki z dobrym składem

Kącik nie tylko dla kobiet - dzielimy się doświadczeniami i wrażeniami dotyczącymi nowych kosmetyków i zabiegów pielęgnacyjnych.
Awatar użytkownika
Efraim80

Kosmetyki z dobrym składem

Post autor: Efraim80 »

Zwracacie uwagę na składy kosmetyków czy kupujecie takie, które po prostu się u Was sprawdzają bez względu na składy? U mnie od jakiegoś czasu na świeczniku są kosmetyki Dermaquest z CBD i muszę Wam powiedzieć, że jestem po wielkim wrażeniem ich działania. Sprawdzają się na mojej skórze, dość trudnej, problematycznej i z pierwszymi oznakami starzenia - naprawdę bardzo dobrze.
Awatar użytkownika
tratatata

Re: Kosmetyki z dobrym składem

Post autor: tratatata »

Skrupulatnie czytam składy i nie ma opcji bym kupiła i używała kosmetyk naszpikowany chemią, nawet jakby miał same wspaniałe opinie. Dla mnie kosmetyk ma być przede wszystkim bezpieczny dla skóry. A takie bezpieczeństwo dają kosmetyki naturalne właśnie, jak szukacie sprawdzonej marki to bardzo polecam Herbapol Polana. Pewnie znacie, polska firma to jest. Mają swoje serie kosmetyków właśnie, zarówno do pielęgnacji twarzy jak i włosów i ciała. Genialne kremy do rąk także i pomadki. Ja kupuję w aptece ich kosmetyki.
Awatar użytkownika
bunia91

Post autor: bunia91 »

Zawsze warto sprawdzać skład kosmetyków, które kupujemy dla siebie. Także tutaj https://louma.pl w internecie odkryjemy wiele naturalnych i delikatnych kosmetyków, które nie podrażniają nawet wrażliwej skóry. Każdy wie, jaką ma skórę i do jej potrzeb trzeba dobierać preparaty.
oncia

Post autor: oncia »

ja dlugo szukałam balsamu brązującego, który nie zostawiałby nieestetycznych plam na mojej skórze. Na szczęście odkryłam Tanexpert i ich balsam brązujący - to najlepszy produkt, jakiego kiedykolwiek użyłam! Skóra wygląda promiennie i zdrowo, a kolor jest tak naturalny, że nikt nie mógłby powiedzieć, że to sztuczna opalenizna.
ODPOWIEDZ