Kosmetyki do suchej skóry

Kącik nie tylko dla kobiet - dzielimy się doświadczeniami i wrażeniami dotyczącymi nowych kosmetyków i zabiegów pielęgnacyjnych.
Awatar użytkownika
dalia_92

Kosmetyki do suchej skóry

Post autor: dalia_92 »

Od jakiegoś czasu mam dość spory problem z przesuszoną skórą, czy macie jakieś sprawdzone, godne polecenia kosmetyki nawilżające, natłuszczające do skóry? Przede wszystkim zależy mi na tym, że znaleźć dobry balsam do ciała, bo moja skóra czasem aż swędzi i się łuszczy, więc naprawdę liczę na Wasze polecenia, może jakiś balsam apteczny? bo te drogeryjne mam przetestowane..
Awatar użytkownika
tratatata

Re: Kosmetyki do suchej skóry

Post autor: tratatata »

Kojący balsam do ciała z Herbapol Polana na pewno pomoże. Też jestem posiadaczką delikatnej i przesuszonej skóry i wcześniej różne balsamy kupowałam, żaden nie dawał na tyle długotrwałego efektu nawilżenia jak ten. Herbapol to polska marka, stawiają na naturalne składniki, ich kosmetyki naprawdę są bardzo dobrej jakości a przy tym w rozsądnych cenach. Do twarzy też polecam bardzo kremy nawilżające, po kilku aplikacjach czuć i widać już różnicę jeśli chodzi o poziom nawilżenia i gładkość cery.
arisa

Post autor: arisa »

Jeśli szukacie naturalnych produktów do pielęgnacji skóry, zachęcam do zapoznania się z kosmetykami dostępnymi na stronie internetowej https://savone.pl/blog/balsam-do-ciala- ... hej-skory/ . Ta firma proponuje różnorodne wyroby o pięknych aromatach i rewelacyjnym składzie, które ochronią Twoją skórę i odżywią ją.
kosmata

Post autor: kosmata »

ja nie mogę uwierzyć, jak łatwo i szybko uzyskałam piękną opaleniznę dzięki piankom brązującym Tanexpert! Już po jednym użyciu zauważyłam różnicę, a po kilku dniach moja skóra wyglądała wspaniale. Polecam te produkty każdemu, kto chce cieszyć się zdrową i naturalną opalenizną przez cały rok
ODPOWIEDZ