Kosmetyki do pielęgnacji ciała
Kącik nie tylko dla kobiet - dzielimy się doświadczeniami i wrażeniami dotyczącymi nowych kosmetyków i zabiegów pielęgnacyjnych.
- rafaela
Kosmetyki do pielęgnacji ciała
Jakich kosmetyków do pielęgnacji ciała używacie? Chodzi mi przede wszystkim o kosmetyki nawilżające, bo od jakiegoś czasu mam problem z przesuszoną skórą. Jaki balsam do ciała sprawdza się u Was najlepiej? Dodam od siebie, że fajnie jakby miał też ładny zapach, poza dobrym składem i mocnym nawilżaniem, bo nie ukrywam, że jest to dla mnie również bardzo ważne
Re: Kosmetyki do pielęgnacji ciała
Post autor: Anka »
Ja od jakiegoś juz czasu stawiam na naturalne kosmetyki i bardzo dobrze się one u mnie sprawdzają. Najlepiej lubię kosmetyki firmy Dushka Comsetisc - https://dushkacosmetics.pl/. Ma ona w swojej ofercie kosmetyki do pielęgnacji ciała, włosów, skóry twarzy, żele pod prysznic, mydła, kremy itp. Wszystko z wysokiej jakości, naturalnych składników. Ich kosmetyki są robione ręczne i są naprawdę wyjątkowe. Idealnie nadają się do codziennej pielęgnacji skóry, nawet tej wrażliwej.
Post autor: Sławomir »
Z kosmetyków jakiej firmy korzystacie i dlaczego? Na co zwracacie największa uwagę i dlaczego? Osobiście mogę Wam wszystkim polecić sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie ofertę centrum kosmetycznego Shaperoom, które specjalizuje się m.in. w depilacja laserowa pachy .
Post autor: bajadera »
Do codziennej pielęgnacji używam nawilżający Olejek Busajna. I do twarzy i do całego ciała. Dosokonale nawilża skóre, wspomaga opalanie ale i ujędrnia skóre. Pomaga prrzy cellulicie, zmarszczkach, rozstępach. skóra jest jak wyprasowana
Wróć do „Uroda - kosmetyki - pielęgnacja”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Porady - pytania i odpowiedzi
- ↳ Filozofia życiowa
- ↳ Cytaty
- ↳ Edukacja - szkoły językowe, edukacja szkolna
- ↳ Jakie znasz języki
- ↳ Kursy, szkolenia, dokształcanie
- ↳ Tłumaczenia
- ↳ Newsy ze świata
- ↳ Newsy z Polski