Jak wygrać z siwymi włosami u mężczyzny?

Kącik nie tylko dla kobiet - dzielimy się doświadczeniami i wrażeniami dotyczącymi nowych kosmetyków i zabiegów pielęgnacyjnych.
Awatar użytkownika
JolaZ

Jak wygrać z siwymi włosami u mężczyzny?

Post autor: JolaZ »

Chciałabym zapytać Was jak radzicie sobie Panowie z siwiejącymi włosami, bo u mojego męża na głowie jest ich coraz więcej i chciałby jeszcze cieszyć się swoimi naturalnymi włosami jak najdłużej i to bez malowania. Pomożecie?
Awatar użytkownika
Sanderka

Re: Jak wygrać z siwymi włosami u mężczyzny?

Post autor: Sanderka »

A próbowaliście może GR-7? Jeśli jeszcze nie, to polecam odwiedzić stronę https://gr-7.eu/ gdzie znajdziecie dokładny skład i do tego opis tego preparatu który działa skutecznie i przede wszystkim pozwala na zachowanie tego efektu i naturalnego koloru włosów.
Awatar użytkownika
OliwierTos

Post autor: OliwierTos »

Akurat jeśli chodzi o tematy związane z siwymi włosami to ja można powiedzieć jestem ekspertem bo większość preparatów sprawdziłem na sobie i rzeczywiście to GR-7 przyniósł najlepsze efekty, bo włosy w końcu odzyskały blask i swoją czerń której tak mi brakowało. Skład naturalny, bez jakichś farb itd. także śmiało mogę stwierdzić, że był to udany zakup.
Awatar użytkownika
Josek

Post autor: Josek »

Postaram się sprawdzić na sobie, niestety problemy z siwizną i u mnie nie ustępują także może w końcu będzie to dobry produkt który rozwiąże moje kłopoty.
Awatar użytkownika
JolaZ

Post autor: JolaZ »

Dziękuję bardzo! Dziś sprawdzę i mam nadzieje, że w końcu uda mi się znaleźć preparat który wpłynie na siwiznę mojego faceta. Pozdrawiam
ODPOWIEDZ