Jak powiększyć małe usta?

Kącik nie tylko dla kobiet - dzielimy się doświadczeniami i wrażeniami dotyczącymi nowych kosmetyków i zabiegów pielęgnacyjnych.
Awatar użytkownika
celebrytka

Jak powiększyć małe usta?

Post autor: celebrytka »

Jakie metody waszym zdaniem są najlepsze i najbezpieczniejsze?
Tutaj https://lipoline.pl/k/zabiegi/rozwiaz-p ... male-usta/ czytałam więcej o tym, jak można powiększyć właśnie małe usta.
Ktoś z was sprawdzał je na sobie?
Chętnie dowiem się czegoś więcej.
Awatar użytkownika
blanka

Re: Jak powiększyć małe usta?

Post autor: blanka »

Chyba najlepszym sposobem na powiekszenie ust jest kwas hialuronowy :) ja mialam wlasnie tak robione, w Katowicach w Dermedzie :) zabiegi tam zawsze wykonuje doswiadczony lekarz, ktory dba o to, aby klientka byla zadowolona z rezultatu :)
Awatar użytkownika
światełko

Post autor: światełko »

A po co od razu decydować się na jakiś zabieg kosmetyczny czy wstrzykiwanie kwasu. Przecież w makijażu są takie triki za pomocą którego sprawimy, że nasze usta staną się większe i bardziej nawilżone. Dlatego przede wszystkim powinniśmy zadbać o ich pielęgnacje i ja zamówiłam z tego sklepu https://www.perfumesco.pl/pielegnacja-usta bardzo fajną i dobrą pomadkę, dzięki której moje usta stały się bardziej nawilżone
MajkaLeś

Post autor: MajkaLeś »

Myśle, że naturalnie można również dobrze uwydatnić usta za pomocą dobrej pomadki. Mi ten sposób naprawdę pomaga i jeżeli chodzi o sam wybór to jednak jestem zwolenniczką marki Golden Rose. Jak chcecie sprawdzić jakie mają propozycje i też w których sklepach są najlepsze ceny to podrzucam do sprawdzenia https://www.ceneo.pl/Pomadki_do_ust/p:Golden_Rose.htm ponieważ tutaj pójdzie to na pewno Wam tak samo jak mi dużo łatwiej. Pozdrawiam i oczywiście dajcie znać na co się zdecydowałyście ;)
nęska

Post autor: nęska »

wąskie usta to był mój kompleks już w czasach szkolnych. Długo się z tym męczyłam ale w końcu postanowiłam coś zmienić. Zapisałam się na zabieg wypełniania i modelowania ust w Magicznej Klinice. Nie żałuję :) teraz usta są pełne ale przy tym wyglądają bardzo naturalnie :) zdecydowanie polecam to miejsce, super ceny i rewelacyjni lekarze.
nuśka

Post autor: nuśka »

makijażem też można optycznie takie usta powiększyć, są przeż rózne pomadki czy błyszczyki, które dają taki efekt. ja polecam jeszcze dodatkowo użyć dobrej konturówki do ust, moimi ulubionymi są te make a shape z Eveline Cosmetics. kupuję je bo są wydajne a do tego automatyczne więc nie trzeba ich nawet temperować :)
Dominiq

Post autor: Dominiq »

To zależy od tego czy masz na myśli "zabiegi" np. makijażowe czy może np. zabiegi z zakresu medycyny estetycznej. Powiększanie ust z zastosowaniem kwasu hialuronowego stało się bardzo popularne. W każdym większym mieście znajdziesz gabinet, który w swojej ofercie posiada taki zabieg. Polecam też dokładnie zapoznać się z tematem na https://powiekszanieustlodz.pl/powiekszanie-ust-lodz/, abyś była świadoma jak przebiega zabieg. Warto też dowiedzieć się jakie są zalecenia po zabiegu. Powiększanie ust wykonuje się w znieczuleniu miejscowym, dzięki czemu można osiągnąć prawie całkowity brak bolesnych odczuć.
sdagmara

Post autor: sdagmara »

Najlepiej zgłosić się do sprawdzonego i profesjonalnego gabinety, który podchodzi do każdego klienta indywidualnie. Ja polecam Wam zabieg powiększanie ust Zielona Góra w gabinecie Dermasany.
Awatar użytkownika
Halna

Post autor: Halna »

A po co powiększać? Sama mam małe usta i zarówno jeżeli chodzi o ich szerokość, jak i o to, że mam wąskie wargi i w sumie w niczym mi to nie przeszkadza, a nie chce mieć ust jak glonojad.
wesołka

Post autor: wesołka »

Nie robię sobie zabiegów. Usta mam całkiem ładne i je akceptuję, nie chcę mieć takich jak wszystkie.
Mój patent na powiększenie optyczne ust to dobry olejek.
Eveline Cosmetics ma olejek Wonder Match który optycznie powiększa i upiększa skórę ust
ODPOWIEDZ