Jak sądzicie?
Dermatolog coś poradzi na taką dziwną wysypkę na rękach?
Tutaj https://www.dermoklinika.pl/ znalazłam jeden namiar, nawet co nieco piszą tam o tym, na ile lekarz może pomóc w takiej sytuacji.
Może ktoś z was miał podobnie i podpowie?
Może są na to jakieś domowe sposoby? Chociaż wolałabym chyba coś od lekarza...
Dziwna wysypka - iść do dermatologa?
Kącik nie tylko dla kobiet - dzielimy się doświadczeniami i wrażeniami dotyczącymi nowych kosmetyków i zabiegów pielęgnacyjnych.
- celebrytka
- dopper
Re: Dziwna wysypka - iść do dermatologa?
Wydaje mi się, że jak wysypka ta Cię niepokoi to nie ma co zwlekać i warto udać się czym prędzej do dermatologa. Ja też byłem w przychodni https://prima-med.info/ z podobnym problemem tylko miałem wysypkę na całym ciele i nie tylko na rękach i bardzo dobrze, że poszedłem bo okazało się, że miałem uczulenie, które mogło narobić dużo szkód w moim zdrowiu. Na szczęście teraz wiem na czym stoję dzięki dobrej diagnozie.
- mczay
W razie zauważenia dziwnej wysypki warto udać się do lekarza specjalisty, choć to nie łatwe w naszej służbie zdrowia, oczekiwanie jest długie. Alternatywą jest wykupienie pakietu ubezpieczenia prywatnego, tutaj https://cmp.med.pl/ macie jedną z takich ofert.
- Brenda
Też kilka dni temu pojawiła mi się wysypka na rękach ale wiadomo, że teraz wizyty u specjalistów są utrudnione, dlatego próbowałam poradzić sobie z tym problemem środkami dostępnymi w aptece bez recepty.
Post autor: trądzik23 »
Jeśli jestes w grupie ryzyka zachorowania na raka skóry to polecam wizytę w leczenie trądziku wrocław należy się zgłosić co jakiś czas do tego centrum żeby zbadać całe ciało pod względem zachorowania na czerniaka. W centrum sprawdzą całą twoją skórę i powiedzą czy tzreba podjąć kroki w celu ochrony towjego zdrowia.
Post autor: Eluńka »
Oczywiście, że tak! Przecież skoro nawet nie jesteś pewna, co może być przyczyną, to jak najbardziej warto byłoby wybrać się do dobrego lekarza. Być może okaże się, że jest to ospa, więc tym bardziej trzeba podjąć odpowiednie leczenie. Warto mieć to na uwadze.
Wróć do „Uroda - kosmetyki - pielęgnacja”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Porady - pytania i odpowiedzi
- ↳ Filozofia życiowa
- ↳ Cytaty
- ↳ Edukacja - szkoły językowe, edukacja szkolna
- ↳ Jakie znasz języki
- ↳ Kursy, szkolenia, dokształcanie
- ↳ Tłumaczenia
- ↳ Newsy ze świata
- ↳ Newsy z Polski