Czy krem pod oczy to dobry pomysł na prezent?

Kącik nie tylko dla kobiet - dzielimy się doświadczeniami i wrażeniami dotyczącymi nowych kosmetyków i zabiegów pielęgnacyjnych.
Awatar użytkownika
Walter

Post autor: Walter »

Czy lepiej nie ryzykować że kobieta pomyśli, że krytkuję jej worki pod oczami czy coś?
Awatar użytkownika
Rejterada

Re: Czy krem pod oczy to dobry pomysł na prezent?

Post autor: Rejterada »

hahahha :lol:
zależy dla której kobiety, tutaj trudno powiedzieć jednoznacznie.
Jak trafisz na dobry dzień bez "przyczepiania się" to taki krem pod oczy z dobrej marki i firmy jak np https://kosmetykizameryki.pl/category/kremy-pod-oczy
może być bardzo dobrym pomysłem.
Gorzej jak trafisz na ciężkie dni danej kobiety, to wtedy co byś nie kupił to będziemy marudzić ;)
Awatar użytkownika
blanka

Post autor: blanka »

A czemu nie :) ja mojej mamie kupilam na urodziny serie przeciwzmarszczkowe power bees od dermofuture, miedzy innymi krem pod oczy i byla mega zadowolona. Sporo slyszalam o zbawiennym dzialaniu zlota koloidalnego a tam jeszcze w skladzie ten eliksir z miodu czarnych pszczol
Awatar użytkownika
Kaczucha

Post autor: Kaczucha »

No a czemu nie? Jasne, że tak. Ja ostatnio na prezent też dostałam takie maseczki z Bielendy z lini Luffa z drożdżami i bardzo się ciesze bo okazały się strzałem w 10 i już sobie kolejne dokupiłam :)
Awatar użytkownika
Cysia55

Post autor: Cysia55 »

Ja bym była bardzo zadowolona ;) wybierz taki uniwersalny, jeśli nie wiesz jaką ma skórę
ODPOWIEDZ