Programy lojalnościowe
Content marketing, budowanie społeczności, dobieranie hashtagów, zwiększanie zasięgów i algorytmy sieci społecznościowych. Brzmi jak czarna magia? Dołącz do nas i dowiedz się więcej.
Programy lojalnościowe
Post autor: juluś »
Czy korzystacie sobie z programów lojalnościowych w Waszych firmach? Wiem, że klienci chętnie korzystają z takich programów i może akurat coś takiego przyniosłoby większe zyski? Chciałabym konkretnie zainwestować w dobry system, który będzie działał i który w zasadzie wykona większość rzeczy za mnie.
Re: Programy lojalnościowe
Post autor: mczayś »
Uważam, że programy lojalnościowe to świetna opcja dla wielu firm i dla wielu inwestycji, bo nie dość, że wpływa to na ocenę firmy, to jeszcze dodatkowo można zyskać rozgłos wśród potencjalnych klientów. Dla wielu firm to na pewno najważniejsza kwestia. Wydaje mi się, że aktualnie takie programy to bardzo popularny temat i niemalże każdy je organizuje. Bardzo ważne jest to, aby taki program miał odpowiednie warunki, zasady, no i oczywiście atrakcyjne możliwości. Jeśli chodzi o konkretną firmę, to ja tutaj polecałabym i360 .
Re: Programy lojalnościowe
Post autor: dżes2 »
W ubiegłym roku, przy współpracy z Interactive Systems wdrożyłam do swojej firmy program lojalnościowy. Okazał się być jednym z najskuteczniejszych narzędzi wsparcia sprzedaży. Jeśli chcecie poczytać wartościowe informacje o takich programach a także innych, ukierunkowanych na pozyskiwanie stałych klientów, zachęcanie nowych odbiorców oraz promocję marki, przeczytajcie poradnik zamieszczony na stronie https://polecanybiznes.pl/jak-wspierac- ... -klientow/ . Przedstawia on m.in. mechanizmy rozsądnej polityki rabatowej oraz promocji, porusza temat zbierania danych a także kwestię indywidualnego i zarazem kompleksowego podejścia do sprawy.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Porady - pytania i odpowiedzi
- ↳ Filozofia życiowa
- ↳ Cytaty
- ↳ Edukacja - szkoły językowe, edukacja szkolna
- ↳ Jakie znasz języki
- ↳ Kursy, szkolenia, dokształcanie
- ↳ Tłumaczenia
- ↳ Newsy ze świata
- ↳ Newsy z Polski
- ↳ HOT plotki - Gwiazdy - Influencerzy