Zmarszczki, codzienny problem

Wątek pełen różnych tematów. Nie znalazłeś kategorii, do której mógłbyś/mogłabyś dopasować swoje pytanie? Zajrzyj tutaj.
Emiśka

Zmarszczki, codzienny problem

Post autor: Emiśka »

Jak radzicie sobie z problemami zmarszczek na co dzień w pielęgnacji domowej? Macie może dla mnie jakieś konkretne podpowiedzi, bo ja naprawdę nie wiem na co tutaj warto zwrócić uwagę i co najważniejsze gdzie warto ich szukać pod względem naturalnego składu z pozytywnymi zmianami :)
Paniśka

Re: Zmarszczki, codzienny problem

Post autor: Paniśka »

Akurat w przypadku zmarszczek to tutaj jak najbardziej mogę polecić Wam kosmetyki marki Summe, ponieważ mają bardzo dobrą serię Cell C Line którą możecie sobie sprawdzić tutaj https://summe.pl/seria/cell-c-line/ wzmacnia zdolność skóry do regeneracji, skutecznie zapobiegając powstawaniu zmarszczek oraz spadku jędrności skóry. Warto się przekonać, będziecie zadowolone :)
BeataSoł

Post autor: BeataSoł »

Jak najbardziej mogę się zgodzić, przede wszystkim wyróżnia się cell c line jeśli chodzi o zdolność skóry do regeneracji, skutecznie zapobiegając powstawaniu zmarszczek oraz spadku jędrności skóry. Komórki macierzyste i witamina C skutecznie zwalczają starzenie się skóry :)
Emiśka

Post autor: Emiśka »

BeataSoł pisze: ↑18 paź 2021, 8:50 Jak najbardziej mogę się zgodzić, przede wszystkim wyróżnia się cell c line jeśli chodzi o zdolność skóry do regeneracji, skutecznie zapobiegając powstawaniu zmarszczek oraz spadku jędrności skóry. Komórki macierzyste i witamina C skutecznie zwalczają starzenie się skóry :)
Super, dzięki za informacje :) Na pewno sprawdzę i mam nadzieję, że to nie koniec podpowiedzi, wtedy zabieram się za ich sprawdzenie.
Kneśka

Post autor: Kneśka »

W takim razie jeżeli chodzi o naprawdę skuteczną i szybką odbudowę cery która ma problemy z pojawiającymi się coraz głębszymi zmarszczkami, ale również po prostu niezbyt estetycznym wyglądem zatkanych porów, czy trądziku to takie marki o naturalnym składzie jak summe w pielęgnacji domowej bardzo dobrze się sprawdzają. Wszystko zależy od tego z jakimi kłopotami musisz sobie poradzić, co do przebarwień to właśnie jest cała specjalna seria ;)
ODPOWIEDZ