Wyprzedaże i promocje - gdzie szukacie?

Wątek pełen różnych tematów. Nie znalazłeś kategorii, do której mógłbyś/mogłabyś dopasować swoje pytanie? Zajrzyj tutaj.
Awatar użytkownika
Rejterada

Wyprzedaże i promocje - gdzie szukacie?

Post autor: Rejterada »

Macie swoje ulubione miejsca, w których szukacie wyprzedaży i promocji?
Pytam bo ostatnio dość mocno oszczędzam, nie zebym była biedna czy coś,
ale mam duży cel na który chcę odłożyć pieniądzę, więc tnę koszty i np zamiast rzeczy super modnych i drogich marek,
to kupuję tańsze, ale jakościowo tez fajne.

Interesują mnie wszelkiego rodzaju:
  • wyprzedaże w sklepach stacjonarnych i internetowych
  • okazyjne zniżki na artykuły gospodarstwa domowego
  • tanie ciuchy, zabawki itd
Część rzeczy ogarniam sobie w dyskontach rzecz jasna, np biedronka warszawa - czytam sobie tutaj jakie są aktualne oferty gazetkowe, przeceny itd,
ale jestem otwarta na różne inne pomysły i inspiracje.
Ze znaczkiem: TANIO :)

Podpowiecie?
Awatar użytkownika
Elend

Re: Wyprzedaże i promocje - gdzie szukacie?

Post autor: Elend »

Nie kupuję rzeczy nadających się tylko do wyglądania, a nie do chodzenia. Jestem osobą która non stop się o coś potyka, obija, zahacza. Torebkę noszę dzień w dzień aż się rozpadnie, upycham w niej kilogramy papierów, termos, kalendarz, portfel, powerbank, kładę na ziemi, nie patrzę czy jest śnieg czy deszcz. Tak samo każde buty, muszą przeżyć fakt, że chodzę w deszczu, po kocich łbach, po piasku i błocie jak skracam sobie drogę. A więc dla mnie nie do przyjęcia są marki, które nie przeznaczają swoich wytworów na każde warunki, typu że buty nie nadają się do wyjścia na deszcz, bo się rozkleją i przebarwią

Swoją drogą aktualnie w wielu sklepach można znaleźć zniżki na markowe dodatki jak zegarki https://westwatches.pl/pl/zegarki-damskie Jak tuatj.
ODPOWIEDZ