Hej!
Jeżeli jesteście na etapie poszukiwań dobrej jakości dekoracji okiennych do swojego domu to zdecydowanie mogę polecić Wam, abyście zwrócili uwagę na Karnix, gdzie ilość propozycji jest naprawdę genialna również jeśli chodzi o kolory, wymiary, czy wersje.
Wybór pięknych dekoracji okiennych
Wątek pełen różnych tematów. Nie znalazłeś kategorii, do której mógłbyś/mogłabyś dopasować swoje pytanie? Zajrzyj tutaj.
- OliwierTos
Re: Wybór pięknych dekoracji okiennych
Post autor: OliwierTos »
Akurat jeśli chodzi o wybór dobrej jakości propozycji w zakresie rolet okiennych i nie tylko w zakresie dekoracji okiennych to polecam zwrócić uwagę na ofertę https://www.karnix.pl/rolety-marki-karn ... uktow.html gdzie będziecie mogli znaleźć szeroki wybór propozycji i to w wydaniu dzień/noc, rzymskich, czy także klasycznych. Pozdrawiam i oczywiście życzę owocnych poszukiwań oraz zakupów!
- Sanderka
Podzielam pozytywną opinię odnośnie Karnix i to przede wszystkim ze względu na super propozycje dekoracji do każdego z pomieszczeń. Poza tym można liczyć na naprawdę dobre wykonanie i też ceny względem konkurencji a sprawdziłem ich naprawdę wiele. W biurze mamy wersje plisowane, a w mieszkaniu oczywiście rolety rzymskie 

- Moriz
My zdecydowaliśmy się jednak na rolety dzień/noc, które super się sprawdzają. Co do samej wersji to jest Nature w kolorze Alpine, bez kłopotów dobraliśmy potrzebne rozmiary. Cena rozsądna i do tego brak problemów podczas realizacji zlecenia, mam nadzieję że i Wy podejmiecie dobrą decyzję co do zakupu 

- Kamilka
A gdzie zaopatrujecie się w Bożonarodzeniowe dekoracje? Ja ostatnio trafiłam na taki sklep internetowy https://happenings.pl/dekoracje-na-boze-narodzenie, w którym znalazłam spory wybór takich ozdób
Polecam i Wam się tam rozejrzeć 

Post autor: puńka »
Ja w oknach mam "po prostu" albo "aż" plisy okienne Nafi https://www.plisa.sklep.pl/
I mi to w zupełności wystarcza. Są ładne i praktyczne
czego chcieć więcej 

Przejdź do
- Forum
- ↳ Porady - pytania i odpowiedzi
- ↳ Filozofia życiowa
- ↳ Cytaty
- ↳ Edukacja - szkoły językowe, edukacja szkolna
- ↳ Jakie znasz języki
- ↳ Kursy, szkolenia, dokształcanie
- ↳ Tłumaczenia
- ↳ Newsy ze świata