Wózek

Wątek pełen różnych tematów. Nie znalazłeś kategorii, do której mógłbyś/mogłabyś dopasować swoje pytanie? Zajrzyj tutaj.
łania

Wózek

Post autor: łania »

Cześć, czy wybierając wózek dla dziecka są jakieś kluczowe elementy na które zawsze zwracacie uwagę? Ze względu że mam pierwszy zakup takiego produktu za bardzo nie wiem na co zwróci uwagę. Wiele piszą na blogach o regulacjach, blokadach, amortyzatorach czy różnego rodzaju kółkach. Jednak czy są elementy które lepiej posiadać aniżeli nie?
Awatar użytkownika
megusta

Re: Wózek

Post autor: megusta »

łania pisze: ↑08 kwie 2021, 8:06 Cześć, czy wybierając wózek dla dziecka są jakieś kluczowe elementy na które zawsze zwracacie uwagę? Ze względu że mam pierwszy zakup takiego produktu za bardzo nie wiem na co zwróci uwagę.
Ja moge polecić x-lander. Wózek lekko i wygodnie sie prowadzi, jest łatwy w obsłudze, solidny i poręczny. Ma dobrą amortyzację i zwrotne koła dzięki czemu radzi sobie na każdym terenie.
Awatar użytkownika
mczay

Post autor: mczay »

Wybierając wózek patrzyłam dosłownie na wszystko. Chciałam aby był to wybór na lata, więc musiałam być w 100% zadowolona z zakupu. Wybrałam Cavoe Osis i naprawdę jest super. Spełnia wszystkie moje oczekiwania, a do tego jest bardzo wytrzymały i w dobrej cenie.
Łandarda74

Post autor: Łandarda74 »

W wózku nie może zabraknąć prześcieradła. Prześcieradełko do wózka kupiliśmy tutaj https://poofi-shop.com/pl/129-przescieradla-do-wozka, posiada certyfikat bezpieczeństwa i może być spokojnie w kontakcie ze skórą maluszka. Firma jest polską manufakturą co dodatkowo zachęciło nas do zakupu, widać że przykładają wagę do szczegółów i cenowo wypada bardzo dobrze.
wózek34

Post autor: wózek34 »

Wózki z elektrycznym napędem ze strony Wózki inwalidzkie nadają się zarówno do pomieszczeń jak do jazdy na zewnątrz gdzie mają bardzo stabilną aluminiową płytę siedziska, mają również różne warianty uchwytów i rączek do prowadzenia, taki wózek ma też kółka antywywrotowe z regulacją wysokości. Taki wózek bardzo dobrze się prowadzi i jest łatwy w użytkowaniu.
Awatar użytkownika
pomorska

Post autor: pomorska »

Najładniejsze z modnych i fajnych wózków są xlandery! Zajrzyj do sklepu producenta https://x-lander.com/, możesz tam zamówić sobie za darmo wózek do wypróbowania w domu, prezentacje online na żywo i o wszystko możesz wypytać na livechacie. Uważam że to super opcja.
zośka99

Post autor: zośka99 »

Wybór wózka to zawsze trudna sprawa, dlatego należy do tego podejść dosyć ostrożnie. Ja zdecydowałam się na EasyGo Minima plus i mam go już rok. Marka bardzo mi podpasowała, dlatego teraz zamierzam kupić model Domino od tej marki, bo niedługo urodzę kolejne dziecko :)
liluś889

Post autor: liluś889 »

Witam,co sądzicie o inwestowaniu w wozek? Niedługo rodzę,dlatego wazne jest dla mnie to,by wybrac wozek,ktory bedzie wielofunkcyjny. Co o tym sądzicie https://mamaija.pl/wozki-dzieciece/wozk ... cyjne.html ? Chętnie poznam wasze opinie na temat takich wózków. Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ