Wózek dla dzieci
Wątek pełen różnych tematów. Nie znalazłeś kategorii, do której mógłbyś/mogłabyś dopasować swoje pytanie? Zajrzyj tutaj.
- maxi22
Wózek dla dzieci
Hejka. Są tu jacyś rodzice ? Zastanawiamy się z żoną nad zakupem jakiegoś wózka. Zależy nam na dobrej jakości materiałów, na wygodzie dziecka, ale tez i naszej. Chodzi o to by wózek dobrze sie prowadziło. Co możecie powiedziec np. o wózku Irma? Widziałem go kiedyś u znajomych, bardzo spodobał mi się materiał z którego był wykonany.
- duff231
Re: Wózek dla dzieci
Znam ten wózek. Ważnym elementem wyboru takiego wózka jest waga dziecka. Wózki mają określony udźwig. Jak dziecko waży jakoś do 15 kilo ten wózek wydaje się bardzo spoko. Możesz o nim wiecej poczytac na https://lionelo.com/shop/irma/. No i oczywiście musisz zamówic w dobrym koloże, zależnie czy to chłopczyk czy dziewczynka heh ^^.
- agnieszka17
Post autor: agnieszka17 »
Hej, wózka nie kupowałam, ale przyznam, że lionelo to dobry wybór. Znajomi mają od nich fotelik samochodowy. Jest mega dobrej jakości i wygląda też super . Myślałam tez nad zakupem bramek bo mamy dużo schodów w domu, a mały lubi się czasami pobawic w apinistę . Fajne w tych bramkach jest to, że nie trzeba wiercic w ścianach przy montażu.
- szyszeczka
Post autor: szyszeczka »
Narodziny dziecka to oczywiście niezwykle ważny dzień w naszym życiu, który często zmienia nasze dotychczasowe poczynania o 180 stopni. Wraz z przyjściem na świat potomka trzeba zaopatrzyć się w wiele niezbędnych rzeczy. Jedną z nich jest wózek. Trudno sobie dziś wyobrazić wychowanie malucha bez wózka przeznaczonego do spacerów lub usypiania. Dlatego też warto zobaczyc sobie Wózki wielofunkcyjne Anex na Ceneo.pl .
- Klaudyna
Słyszałam bardzo dobre opinie na temat modelu wózka Anex Cross E/Type. Znajdziesz go tutaj: https://umalucha.pl/produkt/wozek-2w1-a ... nex-e-type . Myślę, że to będzie bardzo dobry wybór i będziesz z niego zadowolona.
- Bogna
Na pewno warto rozejrzeć się w internecie. Istnieją takie sklepy jak https://www.mulan.pl/, w których można znaleźć najróżniejsze akcesoria dla dzieci. Tam też znajdziecie bardzo duży wybór wózków dla dzieci.
- pomorska
Mnie najbardziej przekonuje oferta x-landera, bo możesz kupić online ale też wcześniej bezpłatnie możesz go wypróbować w domu, wystarczy zamówić, a na wszelkie pytanie odpowiadają na livechacie.
- wiki62
Jeśli chodzi o spacerówkę to zdecydowanie spodobał mi się klasyczny czarny model wózka sygnowany przez markę MINI: https://aberlystore.pl/pl/p/MINI-by-Eas ... Black/1049 . Uważam, że to będzie dobry zakup. Podobają mi się takie eleganckie rozwiązania.
- Sanderka
Jeśli nadal nic odpowiedniego nie znaleźliście to warto dodatkowo sprawdzić sklep https://umalucha.pl/ ponieważ udało im się zestawić szeroki wybór propozycji w zakresie wózków dziecięcych i to w wersji 3w1, spacerówek, czy gondoli. My postawiliśmy jednak na funkcjonalność i zdecydowaliśmy się ostatecznie na CYBEX MIOS 2.0 który polecam oczywiście sprawdzić
- światełko
Sama też się zastanawiam jaki wózek powinnam kupić. W końcu jest ich tak duży wybór, że tak na prawdę jest trudno się zdecydować na jakiś konkretny model. Zauważyłam, że sporo mam patrzy na to czy dany wózek jest w modnym kolorze czy designu. Dla mnie to nie ma dużego znaczenia, gdyż najważniejsze by dziecko czuło się w takim wózku wygodnie bezpiecznie i komfortowo. Moja siostra pokazała mi całkiem fajne wózki tutaj https://www.sklep-smile.pl/wozki-dzieciece ale jakoś jeszcze się nie zdecydowałam
- trombocyt
Wózek to ja mam ale najbardziej w świecie ulzyło mi w codziennym funkcjonowaniu własnie nosidełko od kinder hop, naprawdę super sprawa. Wygodnie się chodzi na spacery do lasu czy po górach, genialny dodatek do codziennego życia.
- malutka_alutka
Post autor: malutka_alutka »
Jak już wybierzesz wózek to świetnym dodatkiem do niego będzie biała mufka na wózek mamusiom nie marzną dłonie, kiedy mogą spacerować z takim eleganckim ogrzewaczem!
- malutka_alutka
Post autor: malutka_alutka »
Jak już wybierzesz wózek to świetnym dodatkiem do niego będzie biała mufka na wózek mamusiom nie marzną dłonie, kiedy mogą spacerować z takim eleganckim ogrzewaczem!
- qiqi
Jeżeli mówimy o wózku to Riko Qubus . Nowoczesny wygląd , solidna konstrukcja i niezakłócone spacery bo wózek nie sprawia problemów . Gondola posiada zewnętrzną regulacje oparcia oraz koła z poliuretanu i stelaż pokryty powłoka galwaniczną.
- andromeda
Mnie urzekł x-lander, ma mnóstwo fajnych bajerów takich jak diody led w podnóżku czy wbudowaną moskitierę ale ma także wiele bardzo praktycznych kieszonek a poza tym jest śliczny i inne mamy się za nim oglądają
Przejdź do
- Forum
- ↳ Porady - pytania i odpowiedzi
- ↳ Filozofia życiowa
- ↳ Cytaty
- ↳ Edukacja - szkoły językowe, edukacja szkolna
- ↳ Jakie znasz języki
- ↳ Kursy, szkolenia, dokształcanie
- ↳ Tłumaczenia
- ↳ Newsy ze świata
- ↳ Newsy z Polski
- ↳ HOT plotki - Gwiazdy - Influencerzy