Wózek dla dzieci

Wątek pełen różnych tematów. Nie znalazłeś kategorii, do której mógłbyś/mogłabyś dopasować swoje pytanie? Zajrzyj tutaj.
Awatar użytkownika
maxi22

Wózek dla dzieci

Post autor: maxi22 »

Hejka. Są tu jacyś rodzice ;)? Zastanawiamy się z żoną nad zakupem jakiegoś wózka. Zależy nam na dobrej jakości materiałów, na wygodzie dziecka, ale tez i naszej. Chodzi o to by wózek dobrze sie prowadziło. Co możecie powiedziec np. o wózku Irma? Widziałem go kiedyś u znajomych, bardzo spodobał mi się materiał z którego był wykonany.
Awatar użytkownika
duff231

Re: Wózek dla dzieci

Post autor: duff231 »

Znam ten wózek. Ważnym elementem wyboru takiego wózka jest waga dziecka. Wózki mają określony udźwig. Jak dziecko waży jakoś do 15 kilo ten wózek wydaje się bardzo spoko. Możesz o nim wiecej poczytac na https://lionelo.com/shop/irma/. No i oczywiście musisz zamówic w dobrym koloże, zależnie czy to chłopczyk czy dziewczynka heh ^^.
Awatar użytkownika
agnieszka17

Post autor: agnieszka17 »

Hej, wózka nie kupowałam, ale przyznam, że lionelo to dobry wybór. Znajomi mają od nich fotelik samochodowy. Jest mega dobrej jakości i wygląda też super ;). Myślałam tez nad zakupem bramek bo mamy dużo schodów w domu, a mały lubi się czasami pobawic w apinistę ;). Fajne w tych bramkach jest to, że nie trzeba wiercic w ścianach przy montażu.
Awatar użytkownika
szyszeczka

Post autor: szyszeczka »

Narodziny dziecka to oczywiście niezwykle ważny dzień w naszym życiu, który często zmienia nasze dotychczasowe poczynania o 180 stopni. Wraz z przyjściem na świat potomka trzeba zaopatrzyć się w wiele niezbędnych rzeczy. Jedną z nich jest wózek. Trudno sobie dziś wyobrazić wychowanie malucha bez wózka przeznaczonego do spacerów lub usypiania. Dlatego też warto zobaczyc sobie Wózki wielofunkcyjne Anex na Ceneo.pl .
Awatar użytkownika
mink

Post autor: mink »

A nie pomyślałeś, żeby przez przeglądarkę czegoś poszukać? Według mnie w mgnieniu oka znajdziesz to czego szukasz.
I tak się właśnie kończy świat. Nie hukiem ale skomleniem.
Awatar użytkownika
Klaudyna

Post autor: Klaudyna »

Słyszałam bardzo dobre opinie na temat modelu wózka Anex Cross E/Type. Znajdziesz go tutaj: https://umalucha.pl/produkt/wozek-2w1-a ... nex-e-type . Myślę, że to będzie bardzo dobry wybór i będziesz z niego zadowolona.
Awatar użytkownika
Bogna

Post autor: Bogna »

Na pewno warto rozejrzeć się w internecie. Istnieją takie sklepy jak https://www.mulan.pl/, w których można znaleźć najróżniejsze akcesoria dla dzieci. Tam też znajdziecie bardzo duży wybór wózków dla dzieci.
Awatar użytkownika
pomorska

Post autor: pomorska »

Mnie najbardziej przekonuje oferta x-landera, bo możesz kupić online ale też wcześniej bezpłatnie możesz go wypróbować w domu, wystarczy zamówić, a na wszelkie pytanie odpowiadają na livechacie.
Awatar użytkownika
wiki62

Post autor: wiki62 »

Jeśli chodzi o spacerówkę to zdecydowanie spodobał mi się klasyczny czarny model wózka sygnowany przez markę MINI: https://aberlystore.pl/pl/p/MINI-by-Eas ... Black/1049 . Uważam, że to będzie dobry zakup. Podobają mi się takie eleganckie rozwiązania.
Awatar użytkownika
Sanderka

Post autor: Sanderka »

Jeśli nadal nic odpowiedniego nie znaleźliście to warto dodatkowo sprawdzić sklep https://umalucha.pl/ ponieważ udało im się zestawić szeroki wybór propozycji w zakresie wózków dziecięcych i to w wersji 3w1, spacerówek, czy gondoli. My postawiliśmy jednak na funkcjonalność i zdecydowaliśmy się ostatecznie na CYBEX MIOS 2.0 który polecam oczywiście sprawdzić :)
Awatar użytkownika
światełko

Post autor: światełko »

Sama też się zastanawiam jaki wózek powinnam kupić. W końcu jest ich tak duży wybór, że tak na prawdę jest trudno się zdecydować na jakiś konkretny model. Zauważyłam, że sporo mam patrzy na to czy dany wózek jest w modnym kolorze czy designu. Dla mnie to nie ma dużego znaczenia, gdyż najważniejsze by dziecko czuło się w takim wózku wygodnie bezpiecznie i komfortowo. Moja siostra pokazała mi całkiem fajne wózki tutaj https://www.sklep-smile.pl/wozki-dzieciece ale jakoś jeszcze się nie zdecydowałam
Awatar użytkownika
trombocyt

Post autor: trombocyt »

Wózek to ja mam ale najbardziej w świecie ulzyło mi w codziennym funkcjonowaniu własnie nosidełko od kinder hop, naprawdę super sprawa. Wygodnie się chodzi na spacery do lasu czy po górach, genialny dodatek do codziennego życia.
Awatar użytkownika
malutka_alutka

Post autor: malutka_alutka »

Jak już wybierzesz wózek to świetnym dodatkiem do niego będzie biała mufka na wózek :) mamusiom nie marzną dłonie, kiedy mogą spacerować z takim eleganckim ogrzewaczem!
Awatar użytkownika
malutka_alutka

Post autor: malutka_alutka »

Jak już wybierzesz wózek to świetnym dodatkiem do niego będzie biała mufka na wózek :) mamusiom nie marzną dłonie, kiedy mogą spacerować z takim eleganckim ogrzewaczem!
Awatar użytkownika
qiqi

Post autor: qiqi »

Jeżeli mówimy o wózku to Riko Qubus . Nowoczesny wygląd , solidna konstrukcja i niezakłócone spacery bo wózek nie sprawia problemów . Gondola posiada zewnętrzną regulacje oparcia oraz koła z poliuretanu i stelaż pokryty powłoka galwaniczną.
Awatar użytkownika
andromeda

Post autor: andromeda »

Mnie urzekł x-lander, ma mnóstwo fajnych bajerów takich jak diody led w podnóżku czy wbudowaną moskitierę ale ma także wiele bardzo praktycznych kieszonek a poza tym jest śliczny i inne mamy się za nim oglądają
ODPOWIEDZ