wino na prezent

Wątek pełen różnych tematów. Nie znalazłeś kategorii, do której mógłbyś/mogłabyś dopasować swoje pytanie? Zajrzyj tutaj.
Awatar użytkownika
deborah

wino na prezent

Post autor: deborah »

Chciałabym kupić dobrej jakości wino na prezent, jakie możecie mi polecić?
iwoniśka

Re: wino na prezent

Post autor: iwoniśka »

Mój mąż zawsze prezentuje własną nalewkę z naszych osobistych drzewek wiśniowych. Zawsze cudnie nam obrodzą w wiśnie a zapach niesamowity.
Awatar użytkownika
mamapiotra

Post autor: mamapiotra »

Wino na prezent ? - uważam ,że to bardzo dobry pomysł.Warto wcześniej dowiedzieć jaki wina preferuje osoba, którą masz zamiar obdarować. Nie dawno właśnie byłam na imieninach u mojej znajomej i w osiedlowym sklepie kupiłam dobre wino wino - Lambrusco. To świetne czerwone półsłodkie wino o wyjątkowym smaku. Dostałam je na regale Faktorii win w osiedlowym sklepie.
cyśka

Post autor: cyśka »

Też jestem zdania, że wina to dobry pomysł na dobry upominek albo dodatek do większego prezentu :) Jeśli chodzi o konkretny rodzaj to ja najbardziej lubię wino chardonnay, spróbujcie jeśli lubicie białe i wytrwane trunki. Znajdziecie je na regale Faktorii Win, jestem pewna, ze gdzieś w Waszej okolicy je znajdziecie :)
Awatar użytkownika
Halna

Post autor: Halna »

Nie znam się na winach i w ogóle temat alkoholi nie jest mi zbyt bliski, ale sądzę, że gdyby poszukać informacji w sieci, z pewnością znalazłoby się coś rozsądnego i naprawdę wysokiej jakości. Wychodzę z założenia, że jak już kupować alkohol, to tylko dobry, a nie byle sikacz.
Awatar użytkownika
lilila

Post autor: lilila »

A to ma być prezent dla kobiety? Czy dla mężczyzny? Bo to też ma spore znaczenie :) Mój mąż ma taki zawód, że często dostaje tego typu prezenty od klientów. Ostatnio ktoś wpadł na fajny pomysł. piersiówka z grawerem super sprawa naprawdę. Można w jakiś ciekawy sposób spersonalizować i będzie pamiątka na całe życie :) Mnie się bardzo takie oryginalne prezenty podobają.
Pikuś

Post autor: Pikuś »

Myślę, że jakiś dobry trunek mógłby być dobrym pomysłem na prezent z okazji dnia ojca. Widziałam, że na stronie https://smaczajama.pl/pl/c/Prezenty-na-Dzien-Ojca/215 można znaleźć różnorodne produkty w niezłych cenach. Sądzę, że wybór jest na tyle duży, że każdy znajdzie tam coś dla siebie.
Awatar użytkownika
arbuzek

Re: prezent

Post autor: arbuzek »

Dzięki za pomoc. Dzięki za pomoc. Dzięki za pomoc. Dzięki za pomoc. Dzięki za pomoc. Dzięki za pomoc. Dzięki za pomoc. Dzięki za pomoc. Dzięki za pomoc. Dzięki za pomoc. Dzięki za pomoc. Dzięki za pomoc. Dzięki za pomoc. Dzięki za pomoc. Dzięki za pomoc. Dzięki za pomoc. Dzięki za pomoc. Dzięki za pomoc. Dzięki za pomoc. Dzięki za pomoc. Dzięki za pomoc. Dzięki za pomoc. Dzięki za pomoc. Dzięki za pomoc. Dzięki za pomoc. Dzięki za pomoc. Dzięki za pomoc. Dzięki za pomoc. Dzięki za pomoc. Dzięki za pomoc. Dzięki za pomoc. Dzięki za pomoc. Dzięki za pomoc. Dzięki za pomoc. Dzięki za pomoc. Dzięki za pomoc. Dzięki za pomoc.
Ostatnio zmieniony 13 sty 2022, 13:31 przez arbuzek, łącznie zmieniany 1 raz.
wróżka

Post autor: wróżka »

Polecam przyjrzeć się ofercie https://paletawin.pl/72-zestawy-win . Dysponują nietuzinkowymi zestawami win, dzięki którym można skombinować faktycznie atrakcyjny i nietuzinkowy prezent. Mojej przyjaciółce podarowałam ostatnio https://paletawin.pl/72-zestawy-win w zestawie 3 win. To faktycznie robi wrażenie!
ODPOWIEDZ