Wesele - jakie koszty

Wątek pełen różnych tematów. Nie znalazłeś kategorii, do której mógłbyś/mogłabyś dopasować swoje pytanie? Zajrzyj tutaj.
Awatar użytkownika
Jasława_91

Wesele - jakie koszty

Post autor: Jasława_91 »

Przyznaję szczerze, że ze względu na koszty organizacji wesele postanowiłam trochę "uszczuplić" listę gości. Mamy dużą rodzinę, zresztą, oboje z narzeczonym mamy naprawdę duże rodziny i szczerze mówiąc, nie uśmiechało mi się organizować wesela na dwieście osób. Postanowiliśmy zaprosić tylko najbliższych, a i tak uzbierało się prawie osiemdziesiąt osób. Wesele udało nam się zorganizować stosunkowo niedrogo, ale podejrzewam, że jeszcze jakieś koszty przed nami są, tak zwane - niespodziewane :D Zorganizowaliśmy kilka fajnych atrakcji dla gości, między innymi będzie fotolustro :)
xyykla

Re: Wesele - jakie koszty

Post autor: xyykla »

Jeśli marzysz o romantycznym i oryginalnym weselu, plenerowa ceremonia może być doskonałym wyborem. Na stronie https://naskrajnej.pl/2023/04/18/restau ... ac-wesele/ znajdziesz wartościowe informacje dotyczące organizacji wesela na świeżym powietrzu w porównaniu do przyjęcia w restauracji. Wesele plenerowe jest bardziej klimatyczne, przyciągające swoją naturalną i nieszablonową atmosferą, która sprawi, że ten wyjątkowy dzień będzie jeszcze bardziej niezapomniany.
Awatar użytkownika
Halna

Re: Wesele - jakie koszty

Post autor: Halna »

Zależy jak duże chcesz wesele, ilu będzie gości i gdzie chcesz je urządzić. Wiem, że kuzynka kilka lat temu wydała 30 tys na wesele, ale nie wiem ile może to dzisiaj kosztować.
ODPOWIEDZ