Warszawa

Wątek pełen różnych tematów. Nie znalazłeś kategorii, do której mógłbyś/mogłabyś dopasować swoje pytanie? Zajrzyj tutaj.
Awatar użytkownika
ciekawa

Warszawa

Post autor: ciekawa »

Co robicie w wolnym czasie? Ja jak już go mam to wykorzystuję na maska możliwości. W zeszłym tygodniu byłam w górach, a dzisiaj wróciłam z Warszawy. Zawsze chciałam zobaczyć to miasto, bo każdy ze znajomych, którzy tam byli, je chwalili. Więc i ja mogę pochwalić, że naprawdę piękne miasto. Polecam zajrzeć na dobre sushi do Garo Sushi na warszawskim Ursynowie.
Awatar użytkownika
Kalia

Re: Warszawa

Post autor: Kalia »

Ja pochodzę z Warszawy, więc znam ją jak własną kieszeń, choć w mieście dużo się zmienia, wciąż uważam, wciąż jestem do W-wy bardzo przywiązana.
Awatar użytkownika
Sanderka

Re: Warszawa

Post autor: Sanderka »

Jak sushi i też lubicie zamawiać je do domu po ciężkim dniu w pracy to polecam sprawdzić Sushi World i ich menu na https://sushiworld.pl/menu/ bo są super możliwości i to w przystępnych cenach. Mi bardzo posmakował tatar z łososia oraz rolki Bombay czyli uramaki z marynowaną krewetką, kremowym serkiem, kanpyo, ogórkiem, obtoczone w chrupiącym panko, polane sosem curry-mango i posypane czarnym sezamem. Przyznam, że genialnie im to zestawienie smakowe wyszło!
ODPOWIEDZ