Wakacyjne odwiedziny

Wątek pełen różnych tematów. Nie znalazłeś kategorii, do której mógłbyś/mogłabyś dopasować swoje pytanie? Zajrzyj tutaj.
Awatar użytkownika
buziaczek

Wakacyjne odwiedziny

Post autor: buziaczek »

Co kupujecie dla dzieci znajomych, gdy wpadacie do nich z wizytą? Macie jakieś sprawdzone prezenty, z których są na dłużej zadowolone. Chciałabym kupić coś fajnego dla mojej prawdziwej przyjaciółki od serca, więc zależy mi na czymś extra, bo dawno się nie widziałyśmy przez pandemię. Pomóżcie :idea: :idea:
Awatar użytkownika
Mimi19

Re: Wakacyjne odwiedziny

Post autor: Mimi19 »

Zależy w jakim wieku dzieciaki. Jednym z takich uniwersalnych prezentów są puzzle. Albo może klocki Plus Plus? Znasz je? są super zabawką bo mozna je jak puzzle układać albo budowac coś przestrzennego
Awatar użytkownika
BiankaIniar
Kontakt:

Post autor: BiankaIniar »

Myślę, że idealnym pomysłem będzie plecaki dla nastolatek! Skoro jadą na wieś to tym bardziej, będą mogły się wyszaleć z plecakami.
Warszawa gim44.edu.pl
Awatar użytkownika
buziaczek

Post autor: buziaczek »

Mimi19 pisze: ↑08 sie 2020, 12:54 Zależy w jakim wieku dzieciaki. Jednym z takich uniwersalnych prezentów są puzzle. Albo może klocki Plus Plus? Znasz je? są super zabawką bo mozna je jak puzzle układać albo budowac coś przestrzennego
Klocki rzeczywiście bardzo fajne, koleżanka je kupiła swoim dzieciom i były mega zadowolone :D Ja potrzebuję jeszcze coś dokupić dla ich nowego członka rodziny, moja znajoma jest w 9 miesiącu ciąży i wkrótce ma termin. Macie jakieś sprawdzone prezenty dla takiego malucha :?: :idea: :idea:
Awatar użytkownika
Mimi19

Post autor: Mimi19 »

Może rożek albo kokonik do spania? Firma Luna Dream ma spoko rzeczy. mamy ten szary i nawet po praniu nic się z nim nie stało :)
ODPOWIEDZ