usg brzucha badania

Wątek pełen różnych tematów. Nie znalazłeś kategorii, do której mógłbyś/mogłabyś dopasować swoje pytanie? Zajrzyj tutaj.
kąt

usg brzucha badania

Post autor: kąt »

Witam,

Może któraś z Pań może polecić mi dobry gabinet, w którym wykonywane jest usg brzucha, najlepiej przez dobrego lekarza diagnostę. Szukam gabinetu prywatnego, z nieodległymi terminami gdyż zależy mi na czasie. Cena nie ma dla mnie większego znaczenia, nie oszczędzam na zdrowiu. Dzięki za dobre rady
zając

Re: usg brzucha badania

Post autor: zając »

Cześć. Ja robiłam sobie usg brzucha na Waryńskiego 6 w Warszawie, w klinice o nazwie MULTIMED. Terminy nie były odległe, a podejście personelu od samego początku profesjonalne. Później pokazywałam jeszcze zdjęcia mojemu gastrologowi i chwalił bardzo jakość zdjęć z usg. Tak więc polecam.
Avagardła

Post autor: Avagardła »

Jak ktoś z okolic Torunia, to warto sobie zajrzeć do przychodni Nasz Lekarz, tam wykonują bardzo nowoczesne USG. Poza tym, jest tam mnóstwo specjalistów, którzy zawsze mogą na miejscu zinterpretować wyniki badania. Osobiście jestem zadowolona z leczenia u nich, wszystko mam w jednym miejscu a to bardzo ważna sprawa.
Awatar użytkownika
arbuzek

Post autor: arbuzek »

Jeśli chodzi o mnie, to ostatnio wykonywałam usg jamy brzusznej w tej przychodni https://innova-med.pl/ To nowe miejsce, które pod swoim dachem zrzesza wielu specjalistów z różnych dziedzin. Myślę, że bez problemu wykonacie tam również usg innych części ciała np. piersi czy węzłów chłonnych. Sprawdźcie sobie ich ofertę w wolnej chwili.
błoki

Post autor: błoki »

Czy to chodzi o USG odnośnie ciąży? To koniecznie znajdź dobrego ginekologa prowadzącego, do którego będziesz mieć zaufanie. Także w trakcie ciąży warto wykonać badanie prenatalne o wysokiej czułości, dzięki któremu można wykluczyć wystąpienie chorób genetycznych u dziecka .test NIFTY w Katowicach między innymi jest wykonywany, także w innych miastach. Polecam go, ponieważ jest to badanie prenatalne, ale nieinwazyjne , które nie niesie żadnego zagrożenia dla ciąży
właz

Post autor: właz »

Tak samo jak @zając, polecam Ci Multimed. Akurat, jeśli chodzi o badania usg to liderzy – oferta jest bardzo rozbudowana, cenowo jak na stolicę jest przystępnie, nie ma kłopotu z terminami. Szanuję lekarzy, bo to cenieni specjaliści. Nic dodać, nic ująć.
Eluńka

Post autor: Eluńka »

To naprawdę ważne rzeczy, dlatego też powinniście podejść do tego tematu na poważnie. Pamiętajcie o tym, że przecież dobry neurolog dzieciecy może bardzo pomóc w leczeniu takich problemów. To bardzo ważna rzecz, dlatego też koniecznie już teraz zwróćcie na to uwagę.
ważka

Post autor: ważka »

Też tak myślę, z tym że ja miałam takie specjalne usg zrobione w szpitalu medicover, nazywa się je sonovaginografią i robi się je w celu diagnostyki endometriozy, dzięki temu wiem dokładnie na co choruję i w jakim stadium jest ta choroba. Mam tu też możliwość usunięcia endometriozy z wykorzytstaniem robota da vinci
łąka

Post autor: łąka »

Już wyżej pisało o tym kilka osób i ja dołączam się do rekomendacji. W Warszawie najszybciej usg brzucha zrobisz w https://multimed.pl/ . Ja jestem bardzo wdzięczna za świetną opiekę. Termin błyskawiczny, lekarz dużo czasu poświęcił na sprawdzenie brzucha mojego synka. Cieszę się, że tu trafiliśmy. Doskonale podchodzą do pacjenta – także tego małego ;)
wiśnia

Post autor: wiśnia »

No tak wiele osób poleca w Warszawie klinikę o nazwie Multimed i to nie jest przypadkowe, bo i ja miałam parę razy robione u nich usg. Tu mają najlepszych diagnostów, szybkie terminy, a i potem można jeszcze umówić się na konsultację do specjalisty. Też oceniam wysoko. Bardzo dbają tu o pacjenta.
kogison

Post autor: kogison »

Co do Multimedu, to mogę potwierdzić, bo tam wszystko było załatwione naprawdę perfekcyjnie. To było pierwsze z polecanych miejsc, w którym usłyszałem normalny termin i tak to powinno wyglądać. U mnie chodzi o podejrzenie problemów z trzustką - na szczęście obyło się na strachu. Pamiętajcie o przygotowaniu do badania, ale na pewno wam o tym powiedzą. Badanie powinno być wykonane na czczo lub w odstępie co najmniej 6 godzin od ostatniego posiłku. To istotne.
sareko

Post autor: sareko »

W Multimedzie to naprawdę odbywa się w pełni PRO. Moje doświadczenia są takie, że wizyta odbywał się po kilku dniach. Na miejscu konsultacja, sugestie, podpowiedzi. Wizyta bez czekania w kolejce na miejscu. Bardzo pozytywne nastawienie wszystkich. Były sugestie, zalecenia, podobało mi się. I moim zdaniem tak właśnie powinna przebiegać kwestia załatwiania badań.
terpe

Post autor: terpe »

Co do Multimedu, to faktycznie tam cały proces jest ogarniany wzorcowo i ekspresowo. Nie ma się czego czepiać, całość jest dobrze zaplanowana, przemyślana i zrealizowana. I to jest problem, że po różnych doświadczeniach człowiek myśli, że będzie mieć problem ze zwykłym badaniem USG. A tutaj okazuje się, że wszystko można poukładać tak, żeby wyglądało sensownie. Dla mnie istotne były te przypomnienia - o terminie i o przygotowaniu. I tak to powinno wyglądać.
satol

Post autor: satol »

Potwierdzam. Zrobiłem USG w Multimedzie i poszło to mocno niestandardowo. Mam na myśli szybkość wykonania badania, pomoc, wsparcie, podpowiedzi o przygotowaniu. Gdyby nie telefon przed wizytą, pewnie bym nie zwrócił uwagi na to przygotowanie i wyniki byłyby zakłamane. Podoba mi się, że z takim zaangażowaniem to wszystko organizują. Sprzęt dopracowany, od razu po badaniu opcja konsultacji.. I niech to już tak przebiega.
strono

Post autor: strono »

Dzięki. Wczoraj byłem w Multimedzie. Udało się wszystko załatwić ekspresowo, tak, jak mi zależało. Nie było problemów z badaniem bez skierowania. Podoba mi się ich podejście do pacjenta. Widać zaangażowanie, chęci, zainteresowanie i prawdziwą pomoc. Jeśli zawsze to by tak wyglądało, ludziom byłoby łatwiej radzić sobie z problemami zdrowotnymi. Dziękuję za przyśpieszenie terminu. Nie spodziewałem się, że możliwe będzie ogarnięcie tego tak szybko. Brawo.
salamandiks4

Post autor: salamandiks4 »

Jakiś czas temu skorzystałem z usług polecanego mi Centrum Medycznego FMC w Łodzi http://www.hiperbarycznalodz.pl/ , gdzie wykonałem zabieg tlenoterapii w komorze hiperbarycznej. Jeżeli jesteście zainteresowani ich ofertą, to wszystkie informacje o niej oraz kontakt znajdziecie na stronie.
Awatar użytkownika
saszka

Post autor: saszka »

Badanie USG jamy brzusznej w https://usg-krakow.pl/usg-jamy-brzusznej/ jest kluczowe dla diagnostyki chorób narządów wewnętrznych, takich jak wątroba, trzustka czy pęcherzyk żółciowy. Specjaliści z Centrum Diagnostycznego w Krakowie oferują wysoką jakość badań oraz szybkie interpretacje wyników, zapewniając pacjentom kompleksową opiekę medyczną.
ODPOWIEDZ