Test Faber - opinie

Wątek pełen różnych tematów. Nie znalazłeś kategorii, do której mógłbyś/mogłabyś dopasować swoje pytanie? Zajrzyj tutaj.
Awatar użytkownika
reiva

Test Faber - opinie

Post autor: reiva »

Witajcie :) czy są na forum alergicy ? jaką diagnostykę robiliście ? Ja męczę się ze swoja alergią już od bardzo długiego czasu a poza tym wygląda na to, że mój roczny synek tez jest na coś uczulony :( Ostatnio przeczytałam gdzieś wzmiankę na temat testu Faber. Kojarzycie temat ?
Awatar użytkownika
evelajna

Re: Test Faber - opinie

Post autor: evelajna »

Nie mam alergii więc na temat samego badania się nie wypowiem ale tez czytałam gdzieś artykuł na ten temat. Z tego co wiem to diagnostyka molekularna a ta jest bardzo popularna na całym świecie i faktycznie wyniki daje rzetelne i wiarygodne.
Awatar użytkownika
verona

Post autor: verona »

zróbcie sobie ten test, warto :) To badanie bezpieczne także dla małych dzieci więc i synkowi możesz go spokojnie zrobić. Nie wiem skąd jesteś ale jak możesz dojechać do Warszawy to umów się na wizytę do AlergoMed i tam można go wykonać :)
Awatar użytkownika
reiva

Post autor: reiva »

mieszkam w woj mazowieckim wiec dojazd do Warszawy to żaden problem. A Ty robiłaś sobie ten test ?
Awatar użytkownika
verona

Post autor: verona »

tak, dlatego polecam :) daje wiarygodne i rzetelne wyniki, wskazuje na te najbardziej istotne klinicznie alergeny. Jego wykonanie trwa dosłownie chwile i polega na pobraniu miminalnej ilości krwi. Potem otrzymane wyniki mozna zinterpretować na specjalnej platformie CDRS ( dostajesz do niej dostęp).
ODPOWIEDZ