Taniec z gwiazdami 2019

Wątek pełen różnych tematów. Nie znalazłeś kategorii, do której mógłbyś/mogłabyś dopasować swoje pytanie? Zajrzyj tutaj.
Awatar użytkownika
Miłowita-86

Taniec z gwiazdami 2019

Post autor: Miłowita-86 »

Komu będziecie kibicować w TzG w tej edycji? Ja osobiście będę kibicować Damianowi Kordasowi :D
Awatar użytkownika
Dorota83

Re: Taniec z gwiazdami 2019

Post autor: Dorota83 »

A ja trzymam kciuki za Adama Małczyka, ahhh :D
Awatar użytkownika
marta

Post autor: marta »

Ja zdecydowanie będę kibicować Basi Kurdej-Szatan :) Mam nadzieję, że naprawdę nie żałuje udziału w programie :) https://begio.pl/barbara-kurdej-szatan-nie-zaluje-zwolnienia-z-tvp/
małwa

Post autor: małwa »

A nawet coś takiego może być inspirującego. Można się tak na przykład nauczyć tańczyć. Ja coś o tym wiem, dlatego wydaje mi się, że dobrze, jeśli poszukam odpowiednich rzeczy. Na razie tutaj piosenki na pierwszy taniec muszę ogarnąć. No i nie wiem, jak to się wybiera i dlaczego. Skoro tu jesteście, to może poradzicie? Na pewno będę zobowiązana i sporo mi to da.
Awatar użytkownika
jimy5

Post autor: jimy5 »

małwa pisze: ↑25 mar 2021, 11:52 A nawet coś takiego może być inspirującego. Można się tak na przykład nauczyć tańczyć. Ja coś o tym wiem, dlatego wydaje mi się, że dobrze, jeśli poszukam odpowiednich rzeczy. Na razie tutaj muszę ogarnąć. No i nie wiem, jak to się wybiera i dlaczego. Skoro tu jesteście, to może poradzicie? Na pewno będę zobowiązana i sporo mi to da.
To jeszcze trzeba się zapisać na kurs tańca :)
ODPOWIEDZ