Szorowarka
Wątek pełen różnych tematów. Nie znalazłeś kategorii, do której mógłbyś/mogłabyś dopasować swoje pytanie? Zajrzyj tutaj.
- GracJana
Szorowarka
Cześć! Jakiś czas temu w firmie, w której pracuje widziałam, że zakupiona została szorowarka do podłóg. Akurat musiałam wyjść później z pracy i natknęłam się na Panią sprzątaczkę. I jak tak chwilę postałam, to sobie pomyślałam, że taka maszyna bardzo ułatwiłaby mi życie, gdybym miała ją w domu. Czy kojarzycie może, czy takie szorowarki są dostępne w mniejszej wersji? Taka duża do domu raczej odpada, zwłaszcza, że i tak nie miałabym gdzie tego trzymać... Ale taką mniejszą, chętnie przygarnę. Trochę już poszperałam w necie, ale nic nie udało mi się znaleźć, dlatego pytam tutaj.
Re: Szorowarka
Post autor: grażka »
zobacz sobie jaki tu maja wybor szorowarek https://myjki.com/143-szorowarki-prowadzone-recznie
tu są takie prowadzone recznie, wiec jesli chodzi o rozmiary, to mysle ze spokojnie mozna bedzie je gdzies upchnac 

Re: Szorowarka
Post autor: Kamilcia »
Teleskopowa myjka do szyb to rozwiązanie, które zdecydowanie ułatwia codzienne obowiązki domowe. Dzięki jej konstrukcji można dotrzeć do trudno dostępnych miejsc, takich jak wysokie okna czy przeszklenia na poddaszu. Na stronie https://www.kociewiak.pl/artykul/19065, ... ki-do-szyb opisano kluczowe zalety tego sprzętu, które przyciągają uwagę użytkowników. Warto zwrócić uwagę, że lekka konstrukcja pozwala na dłuższe użytkowanie bez zmęczenia.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Porady - pytania i odpowiedzi
- ↳ Filozofia życiowa
- ↳ Cytaty
- ↳ Edukacja - szkoły językowe, edukacja szkolna
- ↳ Jakie znasz języki
- ↳ Kursy, szkolenia, dokształcanie
- ↳ Tłumaczenia
- ↳ Newsy ze świata
- ↳ Newsy z Polski
- ↳ HOT plotki - Gwiazdy - Influencerzy