Sucha karma dla psa - jaka?

Wątek pełen różnych tematów. Nie znalazłeś kategorii, do której mógłbyś/mogłabyś dopasować swoje pytanie? Zajrzyj tutaj.
Moneśka

Sucha karma dla psa - jaka?

Post autor: Moneśka »

Hej ;)
Chciałabym się Was doradzić, a mianowicie czy macie może dla mnie jakieś podpowiedzi, jeśli chodzi o wybór dobrej jakości naturalnej karmy dla dużego psa (owczarka belgijskiego) Liczę na dobry naturalny skład oparty przede wszystkim na świeżym mięsie, bez zbóż i drobiu. Pomożecie?
EmilkaAż

Re: Sucha karma dla psa - jaka?

Post autor: EmilkaAż »

Akurat jeśli chodzi o wybór dobrej jakości naturalnej i świeżej karmy dla swojego duże psa to mogę polecić Wam do sprawdzenia ofertę Empire https://empireshop.pl/karmy-hipoalergic ... uzych-psow gdzie znajdziecie szeroki wybór propozycji karm bez zbóż, drobiu, czy także z dodatkowymi witaminami. A co kluczowe mega mu smakuje, bo wszystko znika z miski ;)
Łozek

Post autor: Łozek »

Tutaj akurat też mogę się zgodzić i też uważam, że akurat Empire to bardzo dobra karma o naturalnym składzie i jednocześnie wsparciem dobrych suplementów które będą wspierały układ kostny, ale też odpowiedni rozwój psinki od szczeniaka przez kolejne lata. Można sobie nawet próbkę zamówić sprawdzić, czy będzie mu smakowała :)
Moneśka

Post autor: Moneśka »

Łozek pisze: ↑14 paź 2021, 9:07 Tutaj akurat też mogę się zgodzić i też uważam, że akurat Empire to bardzo dobra karma o naturalnym składzie i jednocześnie wsparciem dobrych suplementów które będą wspierały układ kostny, ale też odpowiedni rozwój psinki od szczeniaka przez kolejne lata. Można sobie nawet próbkę zamówić sprawdzić, czy będzie mu smakowała :)
No i super, dzięki wielkie za wskazówki! Zabieram się za sprawdzenie i liczę, że to nie koniec ;)
Joaśka

Post autor: Joaśka »

Jak najbardziej mogę się zgodzić i również uważam, że warto jednak szukać naprawdę dobrej jakości naturalnej karmy, z dziczyzną i dobrym świeżym mięsem w 80% i dodatkowymi suplementami, bez pszenicy itd. do tego też smakowitych przekąsek jako nagrody można kupić w Empire. Mam nadzieję, że będziecie pozytywnie zaskoczeni tym jak bardzo mu smakuje, ale i jak ma pozytywny wpływ na samego psa
Awatar użytkownika
Kamilka

Post autor: Kamilka »

Jeśli zastanawiacie się właśnie, jaką suchą karmę dla Waszego psa wybrać, to polecam zajrzeć na stronę https://babuzoo.pl/blog/jaka-sucha-karma-dla-psa/. Znajduje się tam artykuł, który, jak sądzę, pomoże Wam w wyborze takiej właśnie karmy ;) I będziecie mogli dać Waszemu czworonogowi to, co najlepsze ;)
Awatar użytkownika
tratatata

Post autor: tratatata »

Mój pies też je tylko suchą karmę, nie toleruje żadnej mokrej ani nawet nie lubi smaczków żadnych. Myślę nawet czy nie podawać mu coś na wzmocnienie, na poprawę apetytu bo sierść nie wygląda dobrze... brakuje mu na pewno witamin. W olejkach full spectrum CBD z https://hempets.pl/ jest olej z wiesiołka, on wpływa pozytywnie na sierść. A CBD działa wzmacniająco, wspomaga ogólną kondycję zdrowia psa.
ODPOWIEDZ