Sprawa karna prawnik Wrocław

Wątek pełen różnych tematów. Nie znalazłeś kategorii, do której mógłbyś/mogłabyś dopasować swoje pytanie? Zajrzyj tutaj.
Awatar użytkownika
sebos

Sprawa karna prawnik Wrocław

Post autor: sebos »

Czy może ktoś ma jakiś namiar na sprawdzonego mecenasa z Wrocławia lub okolic, który specjalizuje się w sprawach karnych? Chodzi mi o jakiegoś dobrego prawnika z doświadczeniem, który naprawdę dobrze zajmie się sprawą. Nie jest łatwa, ale nie chcę się tutaj rozpisywać o szczegółach...
Awatar użytkownika
siwa

Re: Sprawa karna prawnik Wrocław

Post autor: siwa »

Jedyny prawnik, jaki przychodzi mi do głowy, to z kancelarii Klisz na Lelewela a mianowicie mecenas Anna Paszkowska-Wójcik . Kojarzysz ją? Skontaktuj się z nią, zapytaj czy przyjmie sprawę. Na pewno jest dobra. Nie wiem jednak jak z czasem stoi, bo klientów ma sporo.
Awatar użytkownika
Julietta88

Post autor: Julietta88 »

Hejka, ja moge polecić pana mecenasa Mariusza Olężałka. jest doktorem nauk prawnych i równoczesnie też dziekanem. generalnie jest nie z Wrocławia ale ma możliwość by na spokojnie dojechać również do Wrocławia. A co sie dokładnie stało ? O co dokładnie chodzi? pan mecenas ma ogromną wiedzę czy t przy rozbojach, grupach przestępczych itd. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Ziv6rta

Post autor: Ziv6rta »

ile trzeba zapłacić za pomoc?
-
aparat do filmowania
MirekŻak43

Post autor: MirekŻak43 »

Sprawdź może tutaj: https://www.kancelariasobota.pl/ - znajomy mówił mi, że to naprawdę świetna kancelaria i pomogli mu w pewnej sprawie.
Awatar użytkownika
kasiakowa06

Post autor: kasiakowa06 »

sebos pisze: ↑28 paź 2019, 19:46 Czy może ktoś ma jakiś namiar na sprawdzonego mecenasa z Wrocławia lub okolic, który specjalizuje się w sprawach karnych? Chodzi mi o jakiegoś dobrego prawnika z doświadczeniem, który naprawdę dobrze zajmie się sprawą. Nie jest łatwa, ale nie chcę się tutaj rozpisywać o szczegółach...
Zdecydowanie pomoże Ci mój prawnik, zapisz sobie kontakt do mecenasa Klimkowskiego: https://klimkowski-kancelaria.pl/2/o-mnie

Obrazek
ODPOWIEDZ