spacerówkę jakiej firmy kupić ?
Wątek pełen różnych tematów. Nie znalazłeś kategorii, do której mógłbyś/mogłabyś dopasować swoje pytanie? Zajrzyj tutaj.
- reiva
spacerówkę jakiej firmy kupić ?
Hejka pytanie kieruje do rodziców dzieci, które obecnie jezdza w spacerówkach. Jakie firmy polecacie ? zależy mi na czymś lekkim i zwinnym, z mocnymi kołami i dobra amortyzacją. Fajnie gdyby cena nie przekraczała 1000 zł. Możecie coś polecić ?
- verona
Re: spacerówkę jakiej firmy kupić ?
zerknij sobie na spacerówki z euro cart cenowo bardzo przystepne, spokojnie znajdziesz coś w tej granicy,w której szukasz ( a nawet sporo taniej). Modeli mają całkiem sporo, myślę, ze coś wybierzesz
- evelajna
to fakt euro cart ma super wózki. Moja córcia jezdzi obecnie VOLT PRO ( nowsza wersja kultowego Volta). Mega lekki, zwinny, porządnie wykonany. No i cena mega atrakcyjna ( niecałe 600 zł ;p )
- pomorska
Ja mam x-fly od x-landera, kupiłam go online i powiem Ci że to super sprawa bo sklepie można wypytać na temat wózka na livechacie no i czy zamawiasz go bezpłatnie. W razie się nie spodoba możesz też za darmo odesłać ale bez obaw, a x-fly nie może się nie podobać, jest śliczny!
- reiva
no już po Kupiliśmy tego volta pro a jakże jak mąż go zobaczył na żywo to przekonał się już w 100 % mega leciutki, super się prowadzi, siedzisko jest fajne i mega wygodne dla malucha. dobry zakup
- pomorska
Moim zdaniem najwygodniejsze i najfajniejsze są spacerówki x-landera. Mam dokładnie taką jak ta http://mamawozibardziej.pl/2018/09/x-la ... in-poland/ która tu na blogu opisuje blogerka i też jest nią tak samo zachwycona jak ja
- JolaZ
Akurat jeśli chodzi o wybór spacerówki to myślę, że warto abyście zajrzały do sklepu https://umalucha.pl/kategoria-produktu/wozki/2w1 gdzie również sama kilka miesięcy temu kupowałam taki wózek dla mojego synka, a dokładnie model 2W1 ANEX M/TYPE SPORT który jak do tej pory spisuje się świetnie. Wytrzymały, wygodny dla dziecka i do tego dobrze się prowadzi
Post autor: maryśkaa »
Ja obiecałam sobie, że nie kupię spacerówki i słowa dotrzymałam. Wybraliśmy wózek 3w1 Riko Basic Plus i jesteśmy z niego zadowoleni. Zarówno w gondoli jak i spacerówce córka ma bardzo dużo miejsca.
- mczay
Ja polecałabym Ci Riko Nano Pro. Ja kupiłam ten wózek w wersji 2w1 - jest ekstra. Siedzisko można mocować przodem i tyłem do kierunku jazdy i jest na tyle duża, że na pewno pomieści także większe 2-3 letnie dziecko. Wózek jest lekki i ma nieprzebijalne, gumowe koła, co jest kolejnym udogodnieniem.
Post autor: hańcia »
Firma Cavoe i ich model OSIS są kapitalne wózek typowo do miasta - bardzo lekki, z przepinanym siedziskiem, szybko i łatwo się go składa i rozkłada. No i sam wygląd jak dla mnie mocne 10/10
- kalinowa
Ja mam xlandera x-go i na pewno drogi raz kupiłabym ten sam wózek, ta spacerówka jest bardzo praktyczna, ma w zestawie wszystko co potrzebne i jest dla dziecka wygodna, rozkłada się prawie na płasko tak że dziecko może nawet w niej wygodnie spać
Post autor: miśka112 »
Ja wybrałam Riko Side i to chyba najlepszy wybór jakiego mogłam wykonać. Wózek jest solidny i spory, a do tego siedzisko składa się razem ze stelażem. Dużym plusem jest możliwość zamontowania go przodem lub tyłem do kierunku jazdy. Ja jestem z niego bardzo zadowolona.
Post autor: Berenika33 »
Myślę, że najfajniej sprawdza się spacerówka Euro-Cart Spin. Dobra jest nawet jeśli planuje się podróże, bo składa się do niewielkich rozmiarów i jest lekka. Przy tym można mieć jednak pewność, że będzie dobra już do końca wózkowania.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Porady - pytania i odpowiedzi
- ↳ Filozofia życiowa
- ↳ Cytaty
- ↳ Edukacja - szkoły językowe, edukacja szkolna
- ↳ Jakie znasz języki
- ↳ Kursy, szkolenia, dokształcanie
- ↳ Tłumaczenia
- ↳ Newsy ze świata
- ↳ Newsy z Polski
- ↳ HOT plotki - Gwiazdy - Influencerzy