Smart kid belt
Wątek pełen różnych tematów. Nie znalazłeś kategorii, do której mógłbyś/mogłabyś dopasować swoje pytanie? Zajrzyj tutaj.
- hegan
Smart kid belt
Może ktoś z Was słyszał o pasach Smart Kid Belt, tego typu smartkidbelt.com/pl/ ??? Używacie ich? Czy to jest dobre rozwiązanie? Szukam opinii w sieci, zastanawiam się czy warto zdecydować się na ich zakup. Prezentują się nieźle, dobrze wypadają w testach zderzeniowych itp.
- koktajlowa
Re: Smart kid belt
Post autor: koktajlowa »
Sa bardzo wygodne
My je kupilismy i nie zaluje, latwe w zalozeniu, zabierzesz wszedzie ze sobą, maja testy i certyfikaty. Nie zastanawiaj sie tylko kupuj 

- lila87
Jak najbardziej tego typu rozwiązanie jest bardzo fajne. Przy otyłych dzieciach też jest zbawieniem takie pasy. Ciężko takiego 5-7 latka do siodełka wsadzić jak już sobie waży sporo i ma problem z otyłością. Warto szukać rozwiązań. A te pasy Smart kid belt wbrew pozorom mają atesty bezpieczeństwa.
- ciekawa
I ja mogę się pochwalić, że jestem szczęśliwą posiadaczką pasa Smart Kid Belt, który oferuje: https://smartkidbelt.com/pl/ . Jaka to jest wygoda, nie do opisania. W skrócie. Nie muszę przenosić ciężkich fotelików z auta do auta. Zajmują mało miejsca, można je schować do schowka za siedzeniem. I przede wszystkim dzieciaki czują się jak dorosłe, bo nie są już w foteliku.
- igorbo
wlasnie jest bezpieczny i to jest niesamowite
super produkt, ale koniecznie sprawdzcie sobie wyniki https://jestempotrzebny.pl/bezpiecznie-w-aucie/ - czyzby producenci fotelikow tak sie ich bali bo wypadaja slabo?

- Sylvia
Na mnie ten test robi duże wrażenie. Nawet nie sądziłam, że tak dobrym rozwiązaniem będą te pasy. Wiedziałam, że dobrze wypadają w testach, ale dopiero takie porównanie pokazuje jak bardzo są dobre. Więcej takich testów poproszęigorbo pisze: ↑02 lut 2020, 13:43 wlasnie jest bezpieczny i to jest niesamowitesuper produkt, ale koniecznie sprawdzcie sobie wyniki https://jestempotrzebny.pl/bezpiecznie-w-aucie/ - czyzby producenci fotelikow tak sie ich bali bo wypadaja slabo?

- sikoraN
Dokładnie. W takich sytuacjach Smart Kid Belt jest niezastąpiony. Jego mobilność jest niesamowita. Bardzo prosto się go montuje. Dla mnie to niesamowity plus.szarlotka pisze: ↑24 lut 2020, 14:18 Mamy i uzywamy od dawnaSwietne rozwiazanie jak maz zabierze auto z fotelikiem a ja musze drugim autem podjechac gdzies z dzieckiem
![]()
Post autor: moliś »
W sieci też można dużo poczytać o zakłamanych opiniach https://smartkidbelt.com/pl/blog/news/k ... inie-ece44 . Przyznam, że często właśnie konkurencja daje w kość i pisze treści nie odpowiednie, aby coś nowe i nowoczesne z rynku znieść.
Post autor: kołacz »
my mamy te pasy,sprawdzaja sie idealnie. z tylu wozimy 3 dzieci i najstarszy wlasnie w skb, ogladalismy z zona testy, czytalismy na ich temat, maja homologacje.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Porady - pytania i odpowiedzi
- ↳ Filozofia życiowa
- ↳ Cytaty
- ↳ Edukacja - szkoły językowe, edukacja szkolna
- ↳ Jakie znasz języki
- ↳ Kursy, szkolenia, dokształcanie
- ↳ Tłumaczenia
- ↳ Newsy ze świata
- ↳ Newsy z Polski
- ↳ HOT plotki - Gwiazdy - Influencerzy