Smart kid belt

Wątek pełen różnych tematów. Nie znalazłeś kategorii, do której mógłbyś/mogłabyś dopasować swoje pytanie? Zajrzyj tutaj.
Awatar użytkownika
hegan

Smart kid belt

Post autor: hegan »

Może ktoś z Was słyszał o pasach Smart Kid Belt, tego typu smartkidbelt.com/pl/ ??? Używacie ich? Czy to jest dobre rozwiązanie? Szukam opinii w sieci, zastanawiam się czy warto zdecydować się na ich zakup. Prezentują się nieźle, dobrze wypadają w testach zderzeniowych itp.
Awatar użytkownika
Kaczucha

Re: Smart kid belt

Post autor: Kaczucha »

Jeden z lepszych zakupow tego roku jakie zrobiłam. Bardzo fajna rzecz. Kupiłam jakieś dwa albo trzy miesiące temu dla syna. Łatwo się montuje a daje spore bezpieczeństwo dla dzieciaków
Awatar użytkownika
koktajlowa

Post autor: koktajlowa »

Sa bardzo wygodne :D My je kupilismy i nie zaluje, latwe w zalozeniu, zabierzesz wszedzie ze sobą, maja testy i certyfikaty. Nie zastanawiaj sie tylko kupuj :)
Awatar użytkownika
lilila

Post autor: lilila »

potwierdzam! swietny wynalazek te pasy, u nas przy 3 dzieci to zbawienie, starszak w nich jezdzi :)
Awatar użytkownika
lila87

Post autor: lila87 »

Jak najbardziej tego typu rozwiązanie jest bardzo fajne. Przy otyłych dzieciach też jest zbawieniem takie pasy. Ciężko takiego 5-7 latka do siodełka wsadzić jak już sobie waży sporo i ma problem z otyłością. Warto szukać rozwiązań. A te pasy Smart kid belt wbrew pozorom mają atesty bezpieczeństwa.
Awatar użytkownika
ciekawa

Post autor: ciekawa »

I ja mogę się pochwalić, że jestem szczęśliwą posiadaczką pasa Smart Kid Belt, który oferuje: https://smartkidbelt.com/pl/ . Jaka to jest wygoda, nie do opisania. W skrócie. Nie muszę przenosić ciężkich fotelików z auta do auta. Zajmują mało miejsca, można je schować do schowka za siedzeniem. I przede wszystkim dzieciaki czują się jak dorosłe, bo nie są już w foteliku.
Awatar użytkownika
igorbo

Post autor: igorbo »

wlasnie jest bezpieczny i to jest niesamowite :) super produkt, ale koniecznie sprawdzcie sobie wyniki https://jestempotrzebny.pl/bezpiecznie-w-aucie/ - czyzby producenci fotelikow tak sie ich bali bo wypadaja slabo?
Awatar użytkownika
Halna

Post autor: Halna »

Właśnie jest niebezpieczny! Niejedno badanie potwierdziło, że te pasy nie chronią! Ba, policjanci, którzy badali sprawę ostrzegają przed nimi!
Awatar użytkownika
Sylvia

Post autor: Sylvia »

igorbo pisze: ↑02 lut 2020, 13:43 wlasnie jest bezpieczny i to jest niesamowite :) super produkt, ale koniecznie sprawdzcie sobie wyniki https://jestempotrzebny.pl/bezpiecznie-w-aucie/ - czyzby producenci fotelikow tak sie ich bali bo wypadaja slabo?
Na mnie ten test robi duże wrażenie. Nawet nie sądziłam, że tak dobrym rozwiązaniem będą te pasy. Wiedziałam, że dobrze wypadają w testach, ale dopiero takie porównanie pokazuje jak bardzo są dobre. Więcej takich testów poproszę ;)
Awatar użytkownika
szarlotka

Post autor: szarlotka »

Mamy i uzywamy od dawna :) Swietne rozwiazanie jak maz zabierze auto z fotelikiem a ja musze drugim autem podjechac gdzies z dzieckiem :D
Awatar użytkownika
sikoraN

Post autor: sikoraN »

szarlotka pisze: ↑24 lut 2020, 14:18 Mamy i uzywamy od dawna :) Swietne rozwiazanie jak maz zabierze auto z fotelikiem a ja musze drugim autem podjechac gdzies z dzieckiem :D
Dokładnie. W takich sytuacjach Smart Kid Belt jest niezastąpiony. Jego mobilność jest niesamowita. Bardzo prosto się go montuje. Dla mnie to niesamowity plus.
moliś

Post autor: moliś »

W sieci też można dużo poczytać o zakłamanych opiniach https://smartkidbelt.com/pl/blog/news/k ... inie-ece44 . Przyznam, że często właśnie konkurencja daje w kość i pisze treści nie odpowiednie, aby coś nowe i nowoczesne z rynku znieść.
kołacz

Post autor: kołacz »

my mamy te pasy,sprawdzaja sie idealnie. z tylu wozimy 3 dzieci i najstarszy wlasnie w skb, ogladalismy z zona testy, czytalismy na ich temat, maja homologacje.
ODPOWIEDZ