Witam,
Przychodzę do Was z pytaniem na temat serwisu Auto Res Rzeszów, ponieważ szukam sprawdzonego miejsca dla swojego Fiata Tipo. Jest jeszcze na gwarancji więc zwykłe warsztaty jednak tutaj nie będą dobrą opcją. Z góry dziękuję za podpowiedzi oraz konkretne porady, pozdrawiam!
Serwis aso Auto Res Rzeszów - co sądzicie?
Wątek pełen różnych tematów. Nie znalazłeś kategorii, do której mógłbyś/mogłabyś dopasować swoje pytanie? Zajrzyj tutaj.
- Sanderka
Re: Serwis aso Auto Res Rzeszów - co sądzicie?
Korzystam i jestem jak najbardziej za! Przede wszystkim ogromne wsparcie obsługi klienta, bardzo wysoki poziom realizacji i dobre terminy. Na ten moment nie zamierzam nic zmieniać i swojego Tipo nadal tutaj serwisuję pomimo, że jednak okres gwarancji minął mi ponad rok temu.
- Josek
Tutaj akurat zgadzam się z poprzednikiem w pełni, bo do Nich odstawiam zawsze auto swojej żony na przeglądy, serwisy itd. Mają bardzo dobry zakres cen, do tego starają się pilnować ustalonych terminów, a co do jakości pracy również nie mogę mieć zastrzeżeń także na nich raczej nie powinieneś się zawieść i też na jakichś sztucznie zawyżonych cenach.
- Kamilka
Jeśli z kolei kogoś z Was interesowałaby profesjonalna mechanika pojazdowa bydgoszcz, to polecam skontaktować się z firmą https://mechanik-bydgoszcz.com/. Możecie tam liczyć na naprawdę bardzo szybką i fachową naprawę Waszego samochodu
Jestem przekonana, że będziecie zadowoleni 

- OliwierTos
Post autor: OliwierTos »
Jednak Bydgoszcz to za daleko od Rzeszowa, więc jak już wybierać to najlepszych specjalistów i do tego z dobrymi opiniami klientów. Do których jak najbardziej można zaliczyć Auto Res, ale też salon ma zawsze kilka ciekawych propozycji jak nie aut nowych, to i używanych.
- JolaZ
Ogromne dzięki za pomoc! W takim razie czas najwyższy się z nimi skontaktować i zobaczymy czy spiszą się tak dobrze jak o tym piszecie, czy jednak będę musiał szukać dalej (mam nadzieję, że jednak nie). Pozdrawiam!
Post autor: zuł »
Trzeba też jakoś do tego warsztatu dojechać. Nie zawsze auto da się odpalić. Czasem trzeba skorzystać z takiej opcji jak pomoc drogowa https://pomoc-drogowa-laweta-hannover.com.pl/ i holowanie na lawecie
Post autor: BartekM »
Osobiście na temat serwis Auto Res mam dobre zdanie zarówno ze względu na konkretne podejście do klienta, dobre terminy i rozsądne ceny. Przede wszystkim nie naciągają na koszty i nie doszukują się nie wiadomo czego. Diagnostyka komputerowa zawsze zrobiona profesjonalnie i po znalezieniu przyczyny błędów od razu informują co trzeba zrobić. Ostatnio miałem problemy z odpalaniem samochodu przy lekkim przymrozkach. Okazało się, że wypaliły się świece żarowe. Udało się je bez problemów wymienić, do tego jeszcze pojawił się mały wyciek przy silniku wiec zrobili uszczelnianie. Osobiście mogę polecić
Post autor: Jacko »
Korzystałem zarówno z salonu, jak i serwisu Auto Res i też uważam, że jak chcecie dobrze rozejrzeć się za ciekawymi propozycjami aut nowych ale również używanych to warto właśnie wybrać się do nich w Rzeszowie. Naszym pierwszym wyborem był Hyundai i40 na którego z resztą mieli bardzo ofertę. Wszystko przebiegł pomyślnie i nie było żadnych problemów podczas całej transakcji i czasu oczekiwania na nowe auto. Niedługo może też zdecydujemy się na coś mniejszego dla żony
Post autor: JanekS »
Cytat:
"Witam,
Przychodzę do Was z pytaniem na temat serwisu Auto Res Rzeszów, ponieważ szukam sprawdzonego miejsca dla swojego Fiata Tipo. Jest jeszcze na gwarancji więc zwykłe warsztaty jednak tutaj nie będą dobrą opcją. Z góry dziękuję za podpowiedzi oraz konkretne porady, pozdrawiam!"
Na pewno poszukiwania powinniście rozpocząć od wielu testów na YT, ale również porozmawiać z obsługą salonu w którym dostępny jest dany model. Na pewno tak jak wspominają poprzednicy w salonie aut res można liczyć na profesjonalne wsparcie obsługi i jak wsiądziesz za kierownicę to na pewno poczujesz czy to auto dla Ciebie. Jak podejmiesz decyzję to koniecznie daj znać na co się zdecydowaliście.
"Witam,
Przychodzę do Was z pytaniem na temat serwisu Auto Res Rzeszów, ponieważ szukam sprawdzonego miejsca dla swojego Fiata Tipo. Jest jeszcze na gwarancji więc zwykłe warsztaty jednak tutaj nie będą dobrą opcją. Z góry dziękuję za podpowiedzi oraz konkretne porady, pozdrawiam!"
Na pewno poszukiwania powinniście rozpocząć od wielu testów na YT, ale również porozmawiać z obsługą salonu w którym dostępny jest dany model. Na pewno tak jak wspominają poprzednicy w salonie aut res można liczyć na profesjonalne wsparcie obsługi i jak wsiądziesz za kierownicę to na pewno poczujesz czy to auto dla Ciebie. Jak podejmiesz decyzję to koniecznie daj znać na co się zdecydowaliście.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Porady - pytania i odpowiedzi
- ↳ Filozofia życiowa
- ↳ Cytaty
- ↳ Edukacja - szkoły językowe, edukacja szkolna
- ↳ Jakie znasz języki
- ↳ Kursy, szkolenia, dokształcanie
- ↳ Tłumaczenia
- ↳ Newsy ze świata
- ↳ Newsy z Polski
- ↳ HOT plotki - Gwiazdy - Influencerzy