Samochód dla rodziny
Wątek pełen różnych tematów. Nie znalazłeś kategorii, do której mógłbyś/mogłabyś dopasować swoje pytanie? Zajrzyj tutaj.
- Rubikon
Samochód dla rodziny
Tak się zastanawiam czy nie kupić dla naszej rodzinki ładnego MINI 5-drzwiowego. Wbrew pozorom te auta są wewnątrz bardzo przestronne i komfortowe. Chciałabym skorzystać z oferty wyprzedaży rocznika 2019 w salonie MINI Bawaria Motors. Koleżanka niedawno kupowała auto u tego dealera. Twierdzi, że nie tylko auta są solidne i bezpieczne, ale obsługa bardzo przyjazna i z chęcią udzielają każdemu klientowi porady.
- pursta
Re: Samochód dla rodziny
Dobrą opcją samochodu dla rodziny jest SUV, z całą pewnością KIA sportage spełnia te kryteria. Ja póki co jeżdżę lambo, ale jakie auto by to nie było ważną kwestią jest mechanik. Od lat korzystam z usług aldy, z resztą tutaj macie link do ich strony: http://aldamotorsport.pl/lamborghini-na ... renowacja/. Kupno samochodu to pikuś przy znalezieniu kompetentnego mechanika, który rzeczywiście auto naprawia, a nie łata usterki.
- kolka
Jak dla rodziny to duży, przestronny i oczywiście pamiętajcie o bagażniku. Chociaż mój mąż mówi, że ja to ile bym miejsca nie miała jak jedziemy na wakacje, to każde wykorzystam. My jeździmy Macanem z Porsche Centrum Sopot i to była nasza wspólna, bardzo dobra decyzja. Jeździ się bezpiecznie i komfortowo.
Post autor: edwinź »
MINI wcale nie są takie małe jak nazwa wskazuje
Jeśli szukacie czegoś większego, żeby nie było nudne to MINI Countryman sprawdzi się idealnie. To przestronny, spory samochód. Na pewno zmieści się rodzinka i bagaże. Polecam wizytę w salonie MINI, np. w Warszawie na Czerniakowskiej, mają duży wybór na miejscu.

Post autor: jóźka »
Koniecznie zapiszcie sobie również namiar na wynajem samochodów Katowice - Comfortcar. Początkowo byłam sceptycznie nastawiona do takich wypożyczalni, ale muszę wam przyznać, że przekonałam się... i to na duży plus
Ostatnio wynajęłam samochód na przeszło 2 tyg i nawet nie odczułam tego finansowo 

- fruszka
W razie gdybyście byli na etapie wymiany samochodu, stary sprzedajecie bo kupujecie nowy to łapcie namiar na wzór pisma odnośnie zawiadomienia o zbyciu pojazdu https://www.mfind.pl/akademia/druki-ube ... ierz-wzor/ . To bardzo ważne, aby o tym nie zapomnieć, bo inaczej możemy mieć problemy
- poliglota
Do takich rodzinnych wyjazdów ja posiadam u siebie właśnie samochód osoby i tutaj moim zdaniem sytuacja jest bardzo jasna. Jestem zdania, że bardzo ważną sprawą jest również to, aby wiedzieć kiedy i ewentualnie gdzie można wypożyczyć samochód dostawczy. Od siebie ja na pewno polecam doskonałą wypożyczalnię takich aut https://www.proxima.waw.pl/ gdyż ja również już miałem okazję skorzystać z ich floty. Jak dla mnie jest to miejsce gdzie zdecydowanie warto jest zaglądać.
- Bogna
Jeśli potrzebny Wam dobry i sprawdzony specjalista z zakresu motoryzacji to polecam takie rozwiązanie jak blacharstwo samochodowe: http://jarex24.pl/blacharstwo-samochodowe/ . Firma ta specjalizuje się także w usługach pomocy drogowej. Warto zapisać sobie namiary na takich specjalistów.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Porady - pytania i odpowiedzi
- ↳ Filozofia życiowa
- ↳ Cytaty
- ↳ Edukacja - szkoły językowe, edukacja szkolna
- ↳ Jakie znasz języki
- ↳ Kursy, szkolenia, dokształcanie
- ↳ Tłumaczenia
- ↳ Newsy ze świata
- ↳ Newsy z Polski
- ↳ HOT plotki - Gwiazdy - Influencerzy