Radca prawny
Wątek pełen różnych tematów. Nie znalazłeś kategorii, do której mógłbyś/mogłabyś dopasować swoje pytanie? Zajrzyj tutaj.
Radca prawny
Post autor: robuś »
Szukam prawnika w Łodzi, znajdzie się jakiś dobry np. radca prawny? Polecicie kogoś godnego zaufania? Zależy mi i na skuteczności i na dobrej poradzie. Zna ktoś kogoś takiego? Zależy mi na czasie.
- alison14
Re: Radca prawny
Mogę polecić dobrego adwokata od spraw karnych, to mecenas Mariusz Olężałek. Specjalizuje się mocno w tak trudnych sprawach jak wymuszenia, rozboje, kradzieże czy nawet morderstwa. Często ciągną się latami, możemy liczyć na szybsze prowadzenie sprawy i jej zakończenie. To wszystko zasługa doświadczenia i znajomości tego zakresu prawa. Mecenas pomaga również osobom nieletnim, które coraz częściej mają problem z tym zakresem prawa.
Post autor: Anstaxjaż »
Jeżeli ktoś z was szuka sprawdzonego i godnego polecenia radcy prawnego w Działdowie to z cała pewnością polecam zapoznać się z oferta kancelarii u Pani mecenas Magdaleny Rząp. Kancelaria https://www.radcaprawny-dzialdowo.pl/za ... g-prawnych oferuje kompleksowe usługi w tym reprezentowanie Klientów przed Sądami, organami administracji publicznej i innymi instytucjami, stała i kompleksowa obsługa prawna podmiotów - w tym jednostek administracji publicznej, obsługa prawna przedsiębiorców, obsługa prawna klientów indywidualnych oraz udzielanie porad prawnych. Ja korzystałam właśnie z pomocy prawnej bo byłam jednym słowem w kropce.
Post autor: Lorka »
Godnym polecenia radcą prawnym jest pani Magdalena Adamczewska - https://www.adamczewska.com.pl/. Świetna specjalistka od prawa administracyjnego i samorządowego. Jej kancelaria współpracuje z różnymi rodzajami jednostek samorządowych (urzędy miast, gmin, powiatów). Pomaga je prowadzić, podejmować uchwały, zarządzenia, dba o to by wszystko odbywało się zgodnie z obowiązującym prawem. Jest rzetelna, konkretna i dyskretna. Prowadzi kancelarię w Szamotułach, ale przyjmuje sprawy z całej Polski.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Porady - pytania i odpowiedzi
- ↳ Filozofia życiowa
- ↳ Cytaty
- ↳ Edukacja - szkoły językowe, edukacja szkolna
- ↳ Jakie znasz języki
- ↳ Kursy, szkolenia, dokształcanie
- ↳ Tłumaczenia
- ↳ Newsy ze świata
- ↳ Newsy z Polski
- ↳ HOT plotki - Gwiazdy - Influencerzy