Cześć!
Czy macie może dla mnie jakies podpowiedzi, jakie kosmetyki do pielęgnacji domowej mogą dobrze zadzaiałać na problemy związane z przebarwieniami i bliznami po trądziku? Mam z tym spory problem i chciałabym jakoś sobie sprawnie z tym poradzić. Liczę na Wasze wsparcie. Pozdrawiam
Przebarwienia na twarzy - jak sobie poradzić?
Wątek pełen różnych tematów. Nie znalazłeś kategorii, do której mógłbyś/mogłabyś dopasować swoje pytanie? Zajrzyj tutaj.
Re: Przebarwienia na twarzy - jak sobie poradzić?
Post autor: Uweńka »
Co do samego wyboru dobrej jakości kosmetyków do pielęgnacji twarzy to w mojej opinii jak najbardziej warto sprawdzić markę Summe u których można liczyć na różnorodność zestawień i specjalnych serii jak BeClartiy https://summe.pl/seria/beclarity/ własnie na problemy z przebarwieniami. Ponieważ produkty od nich kontrolują produkcję i syntezę melaniny, hamując tym samym aktywność enzymatyczną tyrozynazy.
Post autor: Sauśka »
Akurat tutaj jak najbardziej mogę się zgodzić z poprzedniczką, też nie tak dawno odkryłam markę Summe Cosmetics ale co do nich jestem naprawdę pozytywnie zaskoczona. Przede wszystkim bogaty naturalny skład, miła obsługa i jednocześnie różnorodność zestawień jeżeli chodzi o specjalne serie bo też jednak każda z nas boryka się z różnymi problemami. Pozdrawiam!
Post autor: Ołka44 »
O proszę dobrze wiedzieć! Na pewno sprawdzę i oczywiście mam nadzieję, że z Waszą pomocą po prostu uda mi się podjąć racjonalną decyzję, no i jednak uda mi się poradzić z problemami jakie pogłębiają się na mojej twarzySauśka pisze: ↑15 maja 2021, 18:11 Akurat tutaj jak najbardziej mogę się zgodzić z poprzedniczką, też nie tak dawno odkryłam markę Summe Cosmetics ale co do nich jestem naprawdę pozytywnie zaskoczona. Przede wszystkim bogaty naturalny skład, miła obsługa i jednocześnie różnorodność zestawień jeżeli chodzi o specjalne serie bo też jednak każda z nas boryka się z różnymi problemami. Pozdrawiam!
Post autor: MałgosiaOś »
No to chyba trudno się tutaj nie zgodzić z wypowiedzią poprzedniczek i tez uważam, że jeżeli chodzi o wybór skutecznych i dobrej jakości kosmetyków do pielęgnacji twarzy i radzenia sobie z różnymi problemami skóry i cery to Summe Cosmetics wypada tutaj naprawdę dobrze. Tym bardziej że mają specjalne serie kosmetyków jak właśnie https://summe.pl/seria/beclarity/ ale też rozwiązania do gabinetów kosmetycznych jeżeli takie prowadzicie.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Porady - pytania i odpowiedzi
- ↳ Filozofia życiowa
- ↳ Cytaty
- ↳ Edukacja - szkoły językowe, edukacja szkolna
- ↳ Jakie znasz języki
- ↳ Kursy, szkolenia, dokształcanie
- ↳ Tłumaczenia
- ↳ Newsy ze świata
- ↳ Newsy z Polski
- ↳ HOT plotki - Gwiazdy - Influencerzy