projekt apteki
Wątek pełen różnych tematów. Nie znalazłeś kategorii, do której mógłbyś/mogłabyś dopasować swoje pytanie? Zajrzyj tutaj.
projekt apteki
Post autor: Małż »
Witam. Czy ktoś z was poleci mi dobrego projektanta, który wykona projekt apteki? Chodzi mi o rzetelnego i sprawdzonego fachowca, który nie będzie narzekał, że to tylko jedno pomieszczenie, że mu się nie opłaca. Kogoś terminowego i konkretnego. Bo już dwóch projektantów miałem i totalna porażka.
Re: projekt apteki
Post autor: Kaśka »
Miałam podobny problem. Niby ofert tego typu jest sporo na rynku, ale nie każdy projektant jest warty zaufania. Jeśli potrzebujesz kogoś sprawdzonego, kto zrobi wam projekt apteki biura (czy to rachunkowego, czy kancelarii adwokackiej) to polecam usługi pani Sandry Mayer - https://mayer.org.pl/. Nam robiła projekt kancelarii i jesteśny bardzo zadowoleni. Pani Sandra jest rzetelna, terminowa, konkretna. Do każdego zlecenia podchodzi indywidualnie, dużo rozmawia z klientem, tak aby dopasować projekt do jego gustu oraz faktycznych potrzeb. Stawia na funkcjonalność pomieszczeń, oraz niebanalny wygląd.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Porady - pytania i odpowiedzi
- ↳ Filozofia życiowa
- ↳ Cytaty
- ↳ Edukacja - szkoły językowe, edukacja szkolna
- ↳ Jakie znasz języki
- ↳ Kursy, szkolenia, dokształcanie
- ↳ Tłumaczenia
- ↳ Newsy ze świata
- ↳ Newsy z Polski
- ↳ HOT plotki - Gwiazdy - Influencerzy