Prezent dla teściowej

Wątek pełen różnych tematów. Nie znalazłeś kategorii, do której mógłbyś/mogłabyś dopasować swoje pytanie? Zajrzyj tutaj.
Awatar użytkownika
Dandelion

Prezent dla teściowej

Post autor: Dandelion »

Kochane Koleżanki proszę pomóżcie mi, co moge kupić teściowej na urodziny, która wszystko ma?? Dodam, że jest to kobieta z klasą i niejednokrotnie lepiej ubrana niż ja :| Wydaje mase kasy na kosmetyki i ciuchy. A prezent oczywiście nie chciałabym żeby był za drogi tak max do 300 zł. Błagam was o pomoc
Awatar użytkownika
Elend

Re: Prezent dla teściowej

Post autor: Elend »

Wg mnie fajnym prezentem jest np kilo dobrej gatunkowo kawy ziarnistej i do tego reczny mlynek

albo stojak jakis fajny stojak na wina (np 3 szt) koniecznie juz z butelkami winka 1biale, 1czerwone. 1rozowe...

albo jak lubi o siebie dbac a jestescie w dobrych kontaktach, to moze wspolna wizyta u kosmetyczki- masaz, maseczki itd
Ewentualnie po prostu podarowanie bukietu kwiatów.

Zerkij sobie jakie bukiety ma ta kwiaciarnia w Lublinie: http://www.kwiaciarnialublin.pl - w kwiaciarni dostaniesz przepi
Awatar użytkownika
fiona2606

Post autor: fiona2606 »

Sama mam zawsze problem z wyborem prezentów więc w tej kwestii ciężko mi coś doradzić
malesmyki.pl
Awatar użytkownika
królowa

Post autor: królowa »

Dandelion pisze: ↑04 wrz 2019, 8:53 Kochane Koleżanki proszę pomóżcie mi, co moge kupić teściowej na urodziny, która wszystko ma?? Dodam, że jest to kobieta z klasą i niejednokrotnie lepiej ubrana niż ja :| Wydaje mase kasy na kosmetyki i ciuchy. A prezent oczywiście nie chciałabym żeby był za drogi tak max do 300 zł. Błagam was o pomoc

Poszukaj prezentu na telefon komórkowy. Producenci telefonów komórkowych aktualizują i ulepszają co roku. Na stronie sklepu internetowego allmega.pl można znaleźć różne opcje dla telefonów komórkowych. Ceny mile Cię zaskoczą
Awatar użytkownika
Halna

Post autor: Halna »

Na pewno trzeba byłoby wiedzieć najpierw co teściowej może się podobać, a wiadomo, jak każda kobieta pewnie ma pewne upodobania.
Awatar użytkownika
Aleks22

Post autor: Aleks22 »

Moze dosyc nietypowy prezent ale ja swojej tesciowej kupilem ten telefon [url]https://idream.pl/iphone/iphone-6s-plus.html[/urll] Żona powiedziala ze zepsul jej sie telefon wiec postawilem na apple. Z tego co wiem juz radzi sobie z obsluga systemu.
ODPOWIEDZ