prezent dla męża

Wątek pełen różnych tematów. Nie znalazłeś kategorii, do której mógłbyś/mogłabyś dopasować swoje pytanie? Zajrzyj tutaj.
Awatar użytkownika
ewelina

prezent dla męża

Post autor: ewelina »

Przypomniało mi się, że mąż ma niedługo urodziny :D . Wypadałoby coś kupić fajnego, co sprawi mu radość. Wiem, że lubi wszystko co związane z militariami i to byłby dla niego najlepszy prezent. Widziałam fajne kamizelki taktyczne w sklepie 4tactical.pl i to mu chyba kupię. Jak myślicie fajny prezent?
Ilona Pawłowicz

Re: prezent dla męża

Post autor: Ilona Pawłowicz »

Mój mąż bardzo lubi gromadzić różnego rodzaju akcesoria budowlane, bądź remontowe. To taka trochę moja złota rączka. Więc za każdym razem jak ma jakieś święto to dostaje ode mnie w prezencie akcesoria, które może wykorzystać w pracy, bądź domu. Zazwyczaj kupuje je w obi franowo, gdyż ekspedienci chętnie doradzają, co może być przydatne mojemu mężczyźnie.
Awatar użytkownika
Kamilka

Re: prezent dla męża

Post autor: Kamilka »

Pasją mojego męża jest off-road, więc zawsze na różne okazje kupuję mu właśnie coś związanego z samochodami terenowymi ;) Zazwyczaj robię takie zakupy w sklepie internetowym https://terenowiec.pl/pl/ - wygodnie i bez wychodzenia z domu ;) Asortyment mają tam bardzo szeroki, a ceny nie są wygórowane ;)
ODPOWIEDZ