Preparat DSMO co o nim sądzicie?
Wątek pełen różnych tematów. Nie znalazłeś kategorii, do której mógłbyś/mogłabyś dopasować swoje pytanie? Zajrzyj tutaj.
- ulka55
Preparat DSMO co o nim sądzicie?
Myślę o zamówieniu preparatu DSMO z https://ichemia.pl/812,dmso-500ml-dimet ... lenek.html Zanim jednak to zrobię chciałabym dowiedzieć się co o nim sądzicie i czy jest skuteczny? Wyczytałam, ze to naturalny preparat na stany zapalne, ból itd. Chciałabym zacząć go stosować na moje problemy zdrowotne.
- charlotte1991
Re: Preparat DSMO co o nim sądzicie?
Post autor: charlotte1991 »
Moja teściowa stosuje ten preparat na rany, bol i stawy. Ciągle go zachwala więc chyba jest skuteczny. Zamów na próbę i będziesz wiedziała czy u ciebie sie sprawdzi.
- światełko
Tak o końca to nie mam pojęcia czy to jest dobre. J natomiast poszukuję dobrego preparatu a może bardziej lek na rany w jamie ustnej. Bo niestety zauważyłam,że bardzo często powstają u mnie w jamie ustnej takie drobne ranki. Słyszałam,że najlepszy będzie Octenisept. ale czy oby na pewno? Może lepiej będzie udać się do lekarza i poszukać przyczyny powstawania takich ranek. Sama już nie wiem. Jak myślicie?
- Daria23
Według mnie ważna jest wiedza o takich właśnie preparatach, żeby w razie czego wiedzieć co przy danej sytuacji trzeba zastosować. Trzeba wiedzieć co należy zażyć na ból głowy czy gardła, a nawet czym dezynfekować rany. Dzięki temu gdy przydaży się jakaś infekcja, zapalenie czy dotkliwy ból będziecie wiedzieć jak można im szybko przeciwdziałać i nie dopuścić do rozwoju grożniejszych chorób.
- lavendowe
Na różnego rodzaju rany, infekcje czy oparzenia polecam z kolei płyn octenisept. Jest to lek antyseptyczny, który pomaga zdezynfekować ranę i ją oczyścić. Dzięki temu infekcje będą się szybciej goiły i nie dojdzie do powikłań. Taki płyn jest wygodny w użyciu i bezpieczny. Warto mieć go zawsze pod ręką w razie różnego rodzaju urazów, żeby móc szybko zadziałać i nie dopuścić do rozprzestrzenienia się infekcji.
Jestem tu gdzie stoję, ale jeśli się ruszę, to mogę się zgubić.
Post autor: sarcia11 »
Generalnie takie dmso to naturalny preparat, więc jeśli ktoś ma chęć spróbowania to na pewno warto. Takie w żelu jak to - https://www.izdrowiej.pl/dmso-gel/ ma bardzo uniwersalne zastosowanie, można na wiele sposobów sobie wytestować
Przejdź do
- Forum
- ↳ Porady - pytania i odpowiedzi
- ↳ Filozofia życiowa
- ↳ Cytaty
- ↳ Edukacja - szkoły językowe, edukacja szkolna
- ↳ Jakie znasz języki
- ↳ Kursy, szkolenia, dokształcanie
- ↳ Tłumaczenia
- ↳ Newsy ze świata
- ↳ Newsy z Polski
- ↳ HOT plotki - Gwiazdy - Influencerzy