Prawnik od rozwodu w Gdańsku
Wątek pełen różnych tematów. Nie znalazłeś kategorii, do której mógłbyś/mogłabyś dopasować swoje pytanie? Zajrzyj tutaj.
Prawnik od rozwodu w Gdańsku
Post autor: Henio79 »
Potrzebuję prawnika od rozwodów z Gdańska. Sprawa będzie dotyczyć też podziału majątku. Zależy mi na kimś mocno doświadczonym, bo ex należy do osób bardzo upartych i konfliktowych.
Re: Prawnik od rozwodu w Gdańsku
Post autor: Lena16 »
Pan Michał Mindykowski. Gdybym miała brać rozwód to tylko u jego boku, bo wiem że by mnie do niego odpowiednio przygotował, a sam dałby z siebie wszystko na sali sądowej.
Post autor: Lukas63 »
Cięzko znaleźć kogoś doświadczonego, kto nie boi się nawet trudnych wyzwań. Mecenas Mindykowski nawet z trudnymi sprawami sobie poradzi. Polecam - na swoim koncie ma wiele wygranych spraw.
Post autor: Henio79 »
Ok. W takim razie z przyjemnością skontaktuję się z Panem Mindykowskim. Dzięki Wam znów zacząłem wierzyć, że wszystko może zakończyć się korzystnie dla mnie.
Post autor: Marysia98 »
Pozwolę sobie przy okazji polecić świetną kancelarię w Gliwicach - wiem, że sporo osób szuka prawnika na śląsku. Korzystałam z usług Legaleo - Kancelarii Wojas Pawlak. Jestem mega zadowolona. Pomogli mi nie tylko z formalnościami, ale byli też dla mnie ważnym wsparciem w tym okresie.
Post autor: Michalekk »
Osobiste Podejście Adwokat Opole - Korzystając z usług Wojciecha Malinowskiego, byłem pod wrażeniem jego troskliwego podejścia i profesjonalizmu. Pan Wojciech nie tylko zrozumiał moje potrzeby, ale także zapewnił mi kompleksową ochronę prawna, która dała mi spokój i pewność, że moje interesy są w najlepszych rękach.
Post autor: luzak »
Znalazłem ofertę, która może okazać się przydatna dla osób mających problem z postępowaniem karnym w Niemczech. Polski Adwokat w Niemczech https://www.aberlinus.eu/prawo-karne-w-niemczech/ specjalizuje się w sprawach karnych, oferując wsparcie w każdym etapie postępowania, od analizy dowodów po reprezentację w sądzie. To dobra opcja, jeśli szukacie kogoś, kto łączy znajomość obu systemów prawnych i rozumie potrzeby polskich klientów.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Porady - pytania i odpowiedzi
- ↳ Filozofia życiowa
- ↳ Cytaty
- ↳ Edukacja - szkoły językowe, edukacja szkolna
- ↳ Jakie znasz języki
- ↳ Kursy, szkolenia, dokształcanie
- ↳ Tłumaczenia
- ↳ Newsy ze świata
- ↳ Newsy z Polski
- ↳ HOT plotki - Gwiazdy - Influencerzy