Prawnik od rozwodu w Gdańsku

Wątek pełen różnych tematów. Nie znalazłeś kategorii, do której mógłbyś/mogłabyś dopasować swoje pytanie? Zajrzyj tutaj.
Henio79

Prawnik od rozwodu w Gdańsku

Post autor: Henio79 »

Potrzebuję prawnika od rozwodów z Gdańska. Sprawa będzie dotyczyć też podziału majątku. Zależy mi na kimś mocno doświadczonym, bo ex należy do osób bardzo upartych i konfliktowych.
Lena16

Re: Prawnik od rozwodu w Gdańsku

Post autor: Lena16 »

Pan Michał Mindykowski. Gdybym miała brać rozwód to tylko u jego boku, bo wiem że by mnie do niego odpowiednio przygotował, a sam dałby z siebie wszystko na sali sądowej.
Lukas63

Post autor: Lukas63 »

Cięzko znaleźć kogoś doświadczonego, kto nie boi się nawet trudnych wyzwań. Mecenas Mindykowski nawet z trudnymi sprawami sobie poradzi. Polecam - na swoim koncie ma wiele wygranych spraw.
Henio79

Post autor: Henio79 »

Ok. W takim razie z przyjemnością skontaktuję się z Panem Mindykowskim. Dzięki Wam znów zacząłem wierzyć, że wszystko może zakończyć się korzystnie dla mnie.
Marysia98

Post autor: Marysia98 »

Pozwolę sobie przy okazji polecić świetną kancelarię w Gliwicach - wiem, że sporo osób szuka prawnika na śląsku. Korzystałam z usług Legaleo - Kancelarii Wojas Pawlak. Jestem mega zadowolona. Pomogli mi nie tylko z formalnościami, ale byli też dla mnie ważnym wsparciem w tym okresie.
Michalekk

Post autor: Michalekk »

Osobiste Podejście Adwokat Opole - Korzystając z usług Wojciecha Malinowskiego, byłem pod wrażeniem jego troskliwego podejścia i profesjonalizmu. Pan Wojciech nie tylko zrozumiał moje potrzeby, ale także zapewnił mi kompleksową ochronę prawna, która dała mi spokój i pewność, że moje interesy są w najlepszych rękach.
luzak

Post autor: luzak »

Znalazłem ofertę, która może okazać się przydatna dla osób mających problem z postępowaniem karnym w Niemczech. Polski Adwokat w Niemczech https://www.aberlinus.eu/prawo-karne-w-niemczech/ specjalizuje się w sprawach karnych, oferując wsparcie w każdym etapie postępowania, od analizy dowodów po reprezentację w sądzie. To dobra opcja, jeśli szukacie kogoś, kto łączy znajomość obu systemów prawnych i rozumie potrzeby polskich klientów.
ODPOWIEDZ