Planowanie podróży
Wątek pełen różnych tematów. Nie znalazłeś kategorii, do której mógłbyś/mogłabyś dopasować swoje pytanie? Zajrzyj tutaj.
- Alvinka
Planowanie podróży
Wolicie spontaniczne wyjazdy, takie organizowane z dnia na dzień, czy też tak jak i ja musicie mieć wszystko dopięte na ostatni guzik, najlepiej pół roku wcześniej:D Ja teraz zbieram opinie o hotelu http://hotel-carpatia.pl/ Wybieramy się w Bieszczady i upatrzyliśmy to miejsce, zastanawiamy się czy zdecydować się właśnie na ten hotel.
- blanka
Re: Planowanie podróży
Ja zdecydowanie zaliczam sie do grona tych osob, ktore musza miec wszystko zaplanowane duzo wczesniej,wtedy jakos tak mi spokojniej na duszy nie lubie spontanow bo zawsze mi sie wydaje ze cos nie wypali, ze sie cos wydarzy i takie tam.. wakacje mamy zaplanowane juz od miesiaca, zaklepana oferta w Hotelu Bania w Bialce , miejscowka nasza wymarzona, znajomi polecali wiec sprawdzone
- Antoni21
Akurat teraz w Polsce jesteście w stanie o wiele lepiej zaplanować całą podróż. Na pewno mogę Wam podsunąć, że jeśli zależy Wam na najlepszej jakości miejsc na nocleg, to na pewno powinniście zajrzeć do Sun&Snow. Te apartamenty sprawdzają się idealnie pod kątem zarówno krótkiego noclegu, jak i wakacyjnego wypoczynku.
- Julietta88
Post autor: Julietta88 »
Bardzo chciałam jechać do Turcji w tym roku, ale nie wiem jak będzie. Może sytuacja jakoś się już ureguluje z tym wrednym wirusem. chciałabym jechać w lipcu albo sierpniu. mam nadzieję, że już to wszystko minie. Mam cos na oku z biurw rego bis https://www.rego-bis.pl
- siwa
A tutaj http://di.com.pl/autoryzacja-esta-do-us ... roku-64515 już zaglądaliście? Jeśli nie, to myślę, że warto. Jest tam bowiem ciekawy artykuł dla wszystkich tych, którzy wybierają się w niedalekiej przyszłości do USA. Można się tam bowiem dowiedzieć jak przebiega krok po kroku autoryzacja ESTA. Taka wiedza na pewno się bardzo przyda.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Porady - pytania i odpowiedzi
- ↳ Filozofia życiowa
- ↳ Cytaty
- ↳ Edukacja - szkoły językowe, edukacja szkolna
- ↳ Jakie znasz języki
- ↳ Kursy, szkolenia, dokształcanie
- ↳ Tłumaczenia
- ↳ Newsy ze świata
- ↳ Newsy z Polski
- ↳ HOT plotki - Gwiazdy - Influencerzy