Pierwsze urodziny

Wątek pełen różnych tematów. Nie znalazłeś kategorii, do której mógłbyś/mogłabyś dopasować swoje pytanie? Zajrzyj tutaj.
Awatar użytkownika
Mirosza

Pierwsze urodziny

Post autor: Mirosza »

Planujemy powoli jak urządzić pierwsze urodzinki naszej córeczki. Mam jakąś tam wizję tej uroczystości, chciałabym zaprosić całą rodzinę, więc raczej impreza będzie odbywać się w ogrodzie, żebyśmy się wszyscy pomieścili. Planuję zamówić ściankę balonową, body na roczek już do nas jedzie ze sklepu Lene, bo oni mają zdecydowanie najlepszej jakości tego typu ciuszki.
Awatar użytkownika
Halna

Re: Pierwsze urodziny

Post autor: Halna »

My mieliśmy urodziny córki połączone ze świętami i chyba już tak zawsze będzie, jako że urodziła się tuż przed Bożym narodzeniem. Były więc święta, jej urodziny i jeszcze urodziny babci.
Awatar użytkownika
paniola

Post autor: paniola »

Zastanawia mnie fakt , gdzie organizujecie urodziny waszych dzieci, i nie mówię tutaj o imprezie dla dzieci tylko chodzi mi o rodzinną imprezę. Najczęściej są to imprezy, gdzie mamy kilka lub kilkanaście gości więc taki catering na imprezę w domu sprawdza się w zupełności. Impreza w domu ma też taki plus ,że jednak czujemy się komfortowo i luźno.
Jadwiga

Post autor: Jadwiga »

Urodziny dziecka pomysły na niezapomniane atrakcje mogą różnić się w zależności od preferencji i wieku uczestników. Dla młodszych dzieci idealne będą zabawy z animatorem w przebraniu ulubionego bohatera, podczas gdy starsze dzieci mogą docenić bardziej złożone gry i wyzwania. Dobierając atrakcje warto kierować się tym, co najbardziej interesuje solenizanta, aby dzień ten był dla niego wyjątkowo radosny i pełen wrażeń.
ODPOWIEDZ