Pielęgnacja domowa - problem z przebarwieniami

Wątek pełen różnych tematów. Nie znalazłeś kategorii, do której mógłbyś/mogłabyś dopasować swoje pytanie? Zajrzyj tutaj.
Kaśka44

Pielęgnacja domowa - problem z przebarwieniami

Post autor: Kaśka44 »

Hej!
Jak dbacie o swoją cerę w domu, ja osobiście mam spory problem z przebarwieniami i nie do końca czuję się z tymi zmianami dobrze na co dzień, dlatego chciałbym zapytać Was, czy możecie mi coś w tym zakresie podpowiedzieć i też na co warto dokładnie zwrócić uwagę :)
Głośka

Re: Pielęgnacja domowa - problem z przebarwieniami

Post autor: Głośka »

No to tutaj jak najbardziej mogę polecić Wam, żebyście także zwrócili uwagę na markę Summe u których znajdziecie całą serię kosmetyków własnie na przebarwienia https://summe.pl/seria/beclarity/ z której korzystałam i naprawdę skutecznie działa. Bogaty naturalny skład, szereg produktów i też całkiem dobre ceny, także do pielęgnacji domowej mega opcja ;)
Maśka

Post autor: Maśka »

No i tutaj można się zgodzić ogólnie sama marka Summe Cosmetics cieszy sie dużym zainteresowaniem za granica ze względu na bogaty naturalny skład i skuteczność w działaniu. Też coraz więcej kosmetyczek z nich korzysta i fajnie, że również przygotowali serie kosmetyków do pielęgnacji domowej
Kaśka44

Post autor: Kaśka44 »

Maśka pisze: ↑15 cze 2021, 10:32 No i tutaj można się zgodzić ogólnie sama marka Summe Cosmetics cieszy sie dużym zainteresowaniem za granica ze względu na bogaty naturalny skład i skuteczność w działaniu. Też coraz więcej kosmetyczek z nich korzysta i fajnie, że również przygotowali serie kosmetyków do pielęgnacji domowej
Dzięki wielkie za podpowiedzi! Na pewno sprawdzę i oczywiście mam nadzieję, że temat nam się trochę jeszcze rozwinie, a ja w końcu znajdę optymalną opcję dla siebie.
Fośka

Post autor: Fośka »

No ja na przebarwienia z Summe wybieram CLARIFYNG CLEANSER i precyzyjne serum DARK SPOT ERASER. Świetne działanie, naturalny skład i też ogólnie widać po tygodniu już że cera odzyskuje blask i wybiela te przebarwienia dzięki czemu są dużo mniej widoczne. Ode mnie zdecydowanie duży plus!
ODPOWIEDZ