Paczka
Wątek pełen różnych tematów. Nie znalazłeś kategorii, do której mógłbyś/mogłabyś dopasować swoje pytanie? Zajrzyj tutaj.
- abramakabra
Re: Paczka
Post autor: abramakabra »
Ja korzystałem z czegoś takiego jakiś czas temu. Jak najbardziej polecam takie rozwiązanie.
Zgrozę znieść można - wystarczy zwyczajnie przycupnąć, ale zginiesz, jeśli się w nią zagłębisz.
- rybitwa
Najlepiej zrobisz jeśli sprawdzisz ile kosztuje kurier DPD https://www.szybkikurier.eu/cennik-kuriera-dpd , ponieważ to jedna z tańszych firm kurierskich która w ofercie ma przesylki międzynarodowe oraz krajowe. Na pewno jej atutem jest terminowość, paczki dochodzą na czas i to w krótkim terminie
- kolka
Można też wejść na stronę brokera kurierskiego Sendit. Sami sprawdzicie jak się koszty kształtują u poszczególnych kurierów, generalnie ceny u nich są konkurencyjne. Ja już dłuższy czas tylko z Sendit korzystam jak mam coś wysłać.
- Kamilka
Jeśli często nadajecie paczki, bez względu na to, czy są to paczki krajowe, czy międzynarodowe, to na pewno zainteresuje Was pełna oferta na stronie tasmaznadrukiem.pl. Znajdziecie tam bardzo duży wybór różnych taśm pakowych, dzięki którym każda Wasza paczka będzie odpowiednio zabezpieczona
- Violla
Znalezienie dobrego kuriera to nie taka prosta sprawa jak się okazuje. Jest wiele firm kurierski, ale mają różnorodne ceny i też kompetencje. Warto sugerować się opiniami, a z tego co ja zauważyłam to ta firma https://www.europaczka.pl/cennik-przesylki-zagraniczne/ jest bardzo dobra. Tanio i skutecznie przewozi wszelkiego rodzaju paczki po za granicami Polski.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Porady - pytania i odpowiedzi
- ↳ Filozofia życiowa
- ↳ Cytaty
- ↳ Edukacja - szkoły językowe, edukacja szkolna
- ↳ Jakie znasz języki
- ↳ Kursy, szkolenia, dokształcanie
- ↳ Tłumaczenia
- ↳ Newsy ze świata
- ↳ Newsy z Polski
- ↳ HOT plotki - Gwiazdy - Influencerzy