opony transport

Wątek pełen różnych tematów. Nie znalazłeś kategorii, do której mógłbyś/mogłabyś dopasować swoje pytanie? Zajrzyj tutaj.
Awatar użytkownika
rybitwa

opony transport

Post autor: rybitwa »

Hej wszystkim. Potrzebuję kumplowi wysłać opony i teraz zastawiam się jak je przygotować do przesyłki. Czy trzeba je jakoś specjalnie zapakować/zabezpieczyć? Orientujecie się w temacie? Macie jakieś sprawdzone rady? Będę bardzo wdzięczna za pomoc, pierwszy raz coś takiego wysyłam
Awatar użytkownika
fruszka

Re: opony transport

Post autor: fruszka »

rybitwa pisze: ↑19 paź 2021, 21:38 Hej wszystkim. Potrzebuję kumplowi wysłać opony i teraz zastawiam się jak je przygotować do przesyłki. Czy trzeba je jakoś specjalnie zapakować/zabezpieczyć? Orientujecie się w temacie? Macie jakieś sprawdzone rady? Będę bardzo wdzięczna za pomoc, pierwszy raz coś takiego wysyłam
Tak trzeba je zapakować i dokładnie to jest opisane tutaj https://www.oponykurierem.pl/ . Generalnie serwis poświęcony jest przesyłce opon, więc wszelkich najważniejszych informacji z niego się dowiesz
Awatar użytkownika
tywinlannister

Post autor: tywinlannister »

Szczerze mówiąc, sam powoli zaczynam rozglądać się za nowymi oponami do własnego samochodu. Nie mam w tym doświadczenia, ale słyszałem, że ten sklep autoopony.com ma całkiem niezły wybór na swojej stronie internetowej. Co sądzicie o asortymencie tego sklepu ? Warto u nich zamawiać?
Awatar użytkownika
mimi44

Post autor: mimi44 »

Bardzo istotne jest to, aby wybierać najlepsze propozycje, jeśli chodzi o przesyłki paletowe. Warto zorientować się w temacie przesyłek o dużych gabarytach. Jeśli interesuje Was ten temat, to warto zerknąć sobie na stronę https://kuriersuwalski.pl/artykuly/2099 ... w-i-maszyn gdzie znajdziecie informacje na temat przygotowania tego typu przesyłek.
ODPOWIEDZ