Opieka nad seniorami
Wątek pełen różnych tematów. Nie znalazłeś kategorii, do której mógłbyś/mogłabyś dopasować swoje pytanie? Zajrzyj tutaj.
- partizantos
Opieka nad seniorami
Post autor: partizantos »
Nie wiem czy zauważyliście, ale w każdym mieście powstaje coraz więcej domów seniora. Jednym z najpopularniejszych jest http://domseniora24.pl/, który od samego początku istnienia kładzie szczególny nacisk na zapewnienie maksymalnego zadowolenia pensjonariuszy. Ostatnio czytałem fajny wywiad, że spora część osób sama chce trafić do tego typu placówek, bo lepsze to jest dla nich niż mieszkanie samemu, z dala od bliskich, bez żadnej opieki.
- Marcelka
Re: Opieka nad seniorami
Bardzo dobrą ofertę ma dom seniora Pod Topolami który znajduje się w Piotrkowie Kujawskim. Na stronie https://podtopolami.eu/ znajdziecie wszystkie informacje na ten temat- jest tam rodzinnie a opieka jest calodobowa, nawet nad osobami niepelnosprawnymi. Myślę, że umieszczenie seniora w takim domu jest dobrym pomysłem pod warunkiem, że wyrazi on na to zgodę.
- kolka
Re: Opieka nad seniorami
Dokładnie, starsze osoby nie powinny zostawać same, zwłaszcza przy gorszym zdrowiu. Taki krok ku bezpieczeństwu jest najważniejszy, żeby zapewnić odpowiednie warunki, opiekę, czasem wiąże się to też z przystosowaniem mieszkania. Różne takie udogodnienia się przydają w codziennym funkcjonowaniu.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Porady - pytania i odpowiedzi
- ↳ Filozofia życiowa
- ↳ Cytaty
- ↳ Edukacja - szkoły językowe, edukacja szkolna
- ↳ Jakie znasz języki
- ↳ Kursy, szkolenia, dokształcanie
- ↳ Tłumaczenia
- ↳ Newsy ze świata
- ↳ Newsy z Polski
- ↳ HOT plotki - Gwiazdy - Influencerzy