nietrzymanie moczu

Wątek pełen różnych tematów. Nie znalazłeś kategorii, do której mógłbyś/mogłabyś dopasować swoje pytanie? Zajrzyj tutaj.
dasia

nietrzymanie moczu

Post autor: dasia »

są tu osoby które mają problem z nietrzymaniem moczu? w której aptece mozna znaleźć duży wybór produktów? Zależy mi też na przystępnych cenach więc będę wdzięczna za polecenia
dzesi

Re: nietrzymanie moczu

Post autor: dzesi »

na pewno w DOZ jest duży wybór tego typu produktów, można też dostać u nich darmowe próbki wkładek, są zazwyczaj rozłożone na standach, ja właśnie tam robilam zakupy
Bika

Post autor: Bika »

Orientujesz się może czy w każdym dozie można dostać te darmowe próbki? Na jakiej zasadzie? Zastanawiam się czy trzeba mieć jakieś zaświadczenie od lekarza? Czy po prostu każdy może się "poczęstować"?
emi889

Post autor: emi889 »

Tak, w DOZie cały czas możesz dostać darmowe próbki środków higienicznych. Super opcja bo potem można kupić już sprawdzony produkt, który naprawdę nam pasuje.
miszka

Post autor: miszka »

Tak, w każdym DOZ można dostać takie darmowe próbki, albo są wystawione albo należy zapytać, nie ma problemu z tymi próbkami, które są super opcja aby sprawdzić co nam odpowiada.
Awatar użytkownika
Halna

Post autor: Halna »

Nie jest to coś, czego powinno się wstydzić, tylko iść z tym do lekarza. Takie przypadłości da się leczyć, tylko wystarczy iść do lekarza i tyle. Nie jest to jakoś bardzo skomplikowane, a może bardzo pomóc.
eklerka

Post autor: eklerka »

Ja nie mam problemu ze wstydem, ale jest to ogólnie dla mnie samej nie komfortowe, nieco się poprawiło kiedy odkryłam wkładki z DOZu, cienkie a chłonne, niewidoczne pod ubraniem.
mandarynka66

Post autor: mandarynka66 »

Zgodzę się z Tobą, wkładki bardzo poprawiają samopoczucie i komfort, ja czuję się pewniej, wiem, że nic mnie nie zaskoczy, w DOZie mam już swoje ulubione wkładki.
Awatar użytkownika
emka

Post autor: emka »

Nietrzymanie moczu po ciąży zdarza się dosyć często. Trzeba wiedzieć, jak radzić sobie z takim problemem. W aptekach stacjonarnych DOZ można zakupić niezbędne artykuły takie jak wkładki i pieluchomajtki.
hanutka

Post autor: hanutka »

To prawda, doz jest dobrze zaopatrzoną apteką jesli chodzi o wkładki czy pieluchomajtki. Mają duży wybór i dobre ceny. Wiem też, że bez problemu można u nich kupić je z refundacją, jeśli ktoś się łapie.
ODPOWIEDZ