Naprawa skrzyni biegów, gdzie?

Wątek pełen różnych tematów. Nie znalazłeś kategorii, do której mógłbyś/mogłabyś dopasować swoje pytanie? Zajrzyj tutaj.
Awatar użytkownika
maksik

Naprawa skrzyni biegów, gdzie?

Post autor: maksik »

Jaki warsztat w Warszawie możecie polecić do naprawy skrzyni biegów? Po wpisaniu w wyszukiwarkę naprawa skrzyni biegów warszawa okazuje się, że jest wiele warsztatów które tego typu usługi świadczą. Ale szukam fachowca, możecie kogoś zarekomendować?
Awatar użytkownika
mczay

Re: Naprawa skrzyni biegów, gdzie?

Post autor: mczay »

Najlepiej, w warsztacie samochodowym.
___
Blog Piękna Strona Twego Wnętrza - Style | Trendy | Inspiracje
Awatar użytkownika
Obi56ev

Post autor: Obi56ev »

czy warto zamówić samodzielnie część?
-
ms-medical.pl
Awatar użytkownika
karol44334

Post autor: karol44334 »

Jak mi się coś w samochodzie zepsuło to bardzo szybko pojechałem do warsztat Fordon .W tym miejscu mój samochód został naprawiony bardzo szybko.
Awatar użytkownika
plex

Post autor: plex »

z moim fordem zawsze jeżdżę do http://eurocar-zarow.pl/, mam największe zaufanie do nich, teraz mają sporo roboty bo trwa sezon wymiany opon ale warto do nich podjechać bo wszystko robię porządnie i nie zdzierają z klienta
Awatar użytkownika
arielka

Post autor: arielka »

Wydaje mi się, że mój serwis ferrari spokojnie ogarnąłby temat naprawy skrzyni biegów. Moi mechanicy mają ogromną wiedzę o swojej pracy i jeszcze nie zdarzyło się, żeby się z czym nie uporali. Z resztą mam do nich całkowite zaufanie, bo i naprawiają i zamawiają części, a ja przyjeżdżam po gotowe, naprawione auto.
ODPOWIEDZ