Najlepsze oferty z branży weselnej
Wątek pełen różnych tematów. Nie znalazłeś kategorii, do której mógłbyś/mogłabyś dopasować swoje pytanie? Zajrzyj tutaj.
- Nesania
Najlepsze oferty z branży weselnej
Gorąco zachęcam do odwiedzenia katalogu (https://cozweselem.pl/)z ofertami z branży weselnej. Znajdziesz tam takie usługi jak lokale i sale na wesele, transport gości, zespoły na wesele, zaproszenia i fotograf na wesele.
- Dombik
Re: Najlepsze oferty z branży weselnej
Sama organizacja ślubu to naprawdę męczące zajęcie A wiem coś o tym, bo sam z żoną (już żoną) organizowaliśmy w tamtym roku wesele. Wybraliśmy Dom Weselny Astoria w Kaniach i dzięki temu przyjęcie było naprawdę świetne. Dużo smacznego jedzenia i piękna sala. Wszystko było naprawdę idealnie.
- abramakabra
Post autor: abramakabra »
A mnie zastanawia czy ktoś się na to zdecyduje. Dla mnie wygląda to bardzo solidnie.
Zgrozę znieść można - wystarczy zwyczajnie przycupnąć, ale zginiesz, jeśli się w nią zagłębisz.
- Kaczucha
Ja zawsze mówiłam że najważniejsze to wybrać odpowiednią salę weselną. To 50% udanego wesela jak nie więcej. My dwa tygodnie temu byliśmy na weselu w górach, w Bielsku Białej na sali Wróblówka - mega miejsce! jedno z najładniejszych na jakich byłam a jakie jedzenie... wszystko znikało ze stołów ale na szczęście ilości też ogromne przygotowane
- lilila
a ja sie zdecydowalam na dworek Wieden w Łowiczu, od razu mi sie spodobalo, bardzo fajna, ekskluzywna sala bankietowa, idealna na takie okazje, dla wymagajacych klientow idealna
- JolaZ
Jeśli chodzi o wybór fotografa oraz firmy zajmującej się wykonywaniem wideofilmów z wesela to we Wrocławiu na pewno mogę polecić Wam http://klapkowscy.com/ ponieważ sami korzystaliśmy z ich usług i jesteśmy bardzo zadowoleni z jakości, zakresu cen i do tego efektów jakie udało się uzyskać z całej ceremonii oraz weselnej zabawy do białego rana
- blanka
ja to podziwiam, jak ktos sam decyduje sie organizowac wesele, naprawde, tyle stresu, tyle biegania za tym wszystkim. Moja siostra tak miala, wszystko miala obmyslone, chciala po swojemu, no i musze przyznac, ze udalo jej sie, bylam pod wrazeniem, najbardziej podobala mi sie Karczma Kujawska,w Inowroclawiu, tam wlasnie odbylo sie wesele, piekne miejsce, z niesamowitym klimatem
- Danutka
Organizacja wesela jest dość trudnym zajęciem, aczkolwiek udane wesele jest w stanie nam to wynagrodzić. Ja robiłam swoje w Browarze Prost i byłam bardzo zadowolona. Dużo rzeczy poszło jak z płatka, dzięki doświadczeniu ekipy i ich kontaktami do DJa, fotografa i tych wszystkich potrzebnych osób. Bardzo smakowało nam jedzenie, które z resztą było pięknie podane, duża sala i mega spokojna i przyjemna okolica. https://www.browarprost.pl/sala-weselna-wroclaw
- Kamilka
A co jeśli chodzi o gadżety na wieczór panieński? Gdzie się w nie najlepiej zaopatrzyć? Ja ostatnio widziałam na stronie internetowej Happenings.pl. bardzo szeroki wybór takich właśnie gadżetów. Czy ktoś z Was miał już może wcześniej do czynienia z tym sklepem? I jak wrażenia?
Przejdź do
- Forum
- ↳ Porady - pytania i odpowiedzi
- ↳ Filozofia życiowa
- ↳ Cytaty
- ↳ Edukacja - szkoły językowe, edukacja szkolna
- ↳ Jakie znasz języki
- ↳ Kursy, szkolenia, dokształcanie
- ↳ Tłumaczenia
- ↳ Newsy ze świata
- ↳ Newsy z Polski
- ↳ HOT plotki - Gwiazdy - Influencerzy