mleko modyfikowane

Wątek pełen różnych tematów. Nie znalazłeś kategorii, do której mógłbyś/mogłabyś dopasować swoje pytanie? Zajrzyj tutaj.
kropcia

mleko modyfikowane

Post autor: kropcia »

Mamusie jakie kupujecie mleko modyfikowane dla swoich dzieci? Jestem ciekawa czy są tu osoby, które kupuja bebilon bo najbardziej właśnie nad tym mlekiem się zastanawiam
hilona

Re: mleko modyfikowane

Post autor: hilona »

moje dziecko to mleko pije i wszystko jest w jak najlepszym porządku, córeczka się najada i czuje dobrze, kupuję w Doz bo mają tam świetne cene na to mleko
valeriana

Post autor: valeriana »

A czy wiecie przykładowo też - co zaburza u kobiet laktację? Ja właśnie znalazłam artykuł tutaj http://troskliwamama.pl na ten temat. Koniecznie zapoznajcie się z tą stronką, bo znajdziecie tam jeszcze wiele innych artykuł dotyczących macierzyństwa.
traszka

Post autor: traszka »

A próbowałyście Bebilon? U mojego synka bardzo dobrze się sprawdza, młody dobrze toleruje więc nawet nie szukamy innego. Kupujemy w DOZie, mają najlepsze ceny.
jamiczka

Post autor: jamiczka »

Dokładnie, spróbuj Bebilon, bardzo fajne mleko dla maluchów, nawet przy alergiach się sprawdza, my jesteśmy cały czas na Bebilonie, kupujemy w dozie bo tam najtaniej wychodzi.
Awatar użytkownika
Halna

Post autor: Halna »

Moja córka pije Bebiko. To to samo co Bebilon, bo produkuje je ta sama firma i jest o wiele tańsze. Nie wiem po co przepłacacie, jak można kupić to samo za mniejsze pieniądze. Z Bebilona korzystałam tylko na początku, bo potrzebowałam mleka specjalistycznego dla wcześniaków, ale jak córka podrosła i nie potrzebowała już, to przeszłam na Bebiko.
celaszka

Post autor: celaszka »

My jesteśmy cały czas na Bebilonie, w DOZie ma bardzo dobrą cenę i super jakość, nic nie zmieniam nie próbuje już z niczym nowym bo to mam sprawdzone i to w dobrej cenie.
ODPOWIEDZ